• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Gums and Stabilisers for the Food Industry 14 » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Gums and Stabilisers for the Food Industry 14

ISBN-13: 9780854044610 / Angielski / Twarda / 2008 / 600 str.

Peter A. Williams; Glyn O. Phillips
Gums and Stabilisers for the Food Industry 14 Peter A. Williams Glyn O. Phillips 9780854044610 Not Avail - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Gums and Stabilisers for the Food Industry 14

ISBN-13: 9780854044610 / Angielski / Twarda / 2008 / 600 str.

Peter A. Williams; Glyn O. Phillips
cena 581,50
(netto: 553,81 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 579,11
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The science and technology of hydrocolloids used in food and related systems has seen many new developments and advances over recent years. This book presents the latest research from leading experts in the field. Some of the topics covered within this book include biochemical characterisation, the use of antibodies, immunostaining and enzyme hydrolysis, chemical and physicochemical characterization, engineering food microstructure, the role of biopolymers in the formation of emulsions and foams, hydrocolloids and health aspects. This book will be a useful reference for researchers and other professionals in industry and academia, particularly those involved directly with food science.

Kategorie:
Nauka, Chemia
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Not Avail
Seria wydawnicza:
Special Publications
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780854044610
Rok wydania:
2008
Ilość stron:
600
Waga:
1.03 kg
Wymiary:
23.37 x 15.49 x 3.81
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Williams, Peter A. Peter A Williams is Professor of Polymer and Collo... więcej >
Phillips, Glyn O. Glyn Philips is Chairman of Research Transfer Ltd ... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia