• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Good Catch: Recipes & Stories Celebrating the Best of Florida's Waters » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Good Catch: Recipes & Stories Celebrating the Best of Florida's Waters

ISBN-13: 9780813060156 / Angielski / Twarda / 2014 / 288 str.

Pam Brandon; Katie Farmand; Heather McPherson
Good Catch: Recipes & Stories Celebrating the Best of Florida's Waters Brandon, Pam 9780813060156 University Press of Florida - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Good Catch: Recipes & Stories Celebrating the Best of Florida's Waters

ISBN-13: 9780813060156 / Angielski / Twarda / 2014 / 288 str.

Pam Brandon; Katie Farmand; Heather McPherson
cena 115,29 zł
(netto: 109,80 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 114,66 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

An invaluable source for seafood lovers everywhere, leaving you hungry to bring these inspired dishes into your own kitchen. Emeril Lagasse Not only is this a book to cook from, it s a book from which to carve an understanding of Florida. Norman Van Aken Filled with beautiful photos, amazing recipes, and great stories, Good Catch exposes the real Florida. Stephanie Izard, winner of Top Chef Season 4, executive chef at Chicago s Girl and the Goat, and author of Girl in the Kitchen Being a chef and native of South Florida, I am so proud to see a book using all of our bountiful delicacies. The recipes are delicious, and I love the use of classic ideas with modern twists. Michelle Bernstein, James Beard Foundation award-winning chef and author of Cuisine a Latina A book to be cherished and devoured Good Catch is filled with tantalizing, easy-to- follow recipes. Susan Puckett, coauthor of Eat Drink Delta A deep treasure chest of seasonal coastal Florida recipes and intimate storytelling about the people who catch, cook, and serve the Sunshine State s underwater bounty. Jeff Houck, food editor, Tampa Tribune A wonderful trip along coastal Florida, including well-known places and also some of Florida s hidden treasures. The recipes show how seafood is enjoyed by the people who make their living on Florida s most precious resource. John Solomon, president, Florida Seafood Festival Everything I look for in a Florida cookbook. Good Catch puts readers in the story and gives them the tools and background to make Florida seafood favorites as if they caught it themselves. Justin Timineri, executive chef/ culinary ambassador, Florida Department of Agriculture and Consumer Services
Surrounded by water on three sides with an inland maze of lakes, rivers, streams, and springs, Florida has a fishing culture unlike any other state and with it comes an abundance of delectable recipes. Following their award-winning Field to Feast: Recipes Celebrating Florida Farmers, Chefs, and Artisans, authors Pam Brandon, Katie Farmand, and Heather McPherson take readers on a journey to savor the bounty of the state s countless waterways and bring these distinctly Floridian recipes from the sea to your table.
In Good Catch, the authors befriend the fishermen, the frog giggers, and the shrimpers whose pride in their hard work is near tangible and whose joy comes from spending time so close to nature. Their stories, evoking a way of life that has endured for generations, will transform you if you have not been already into a champion of local fishermen.
From amberjack to snook, from roasted Apalachicola oysters to steamed spiny lobster from the Florida Keys plus, all the accompanying starters, salads, and sides Good Catch brings Sunshine State flavor into your kitchen."

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Specific Ingredients - Seafood
Cooking > Regional & Ethnic - American - Southern States
Wydawca:
University Press of Florida
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780813060156
Rok wydania:
2014
Ilość stron:
288
Wymiary:
23.5 x 18.4
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane
Brandon, Pam < b> Pam Brandon, < /b> a 25-year vete... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia