The Mediterranean Dish: 120 Bold and Healthy Recipes You'll Make on Repeat: A Mediterranean Cookbook
ISBN: 9780593234273 / Angielski / Twarda / 304 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
141,96 zł |
A Culinary Legacy: Recipes from a Sephardi Egyptian kitchen
ISBN: 9781914195891 / Angielski / Twarda / 368 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
234,82 zł |
Sweet Love: Classic Baking with a Middle Eastern Accent.
ISBN: 9781761240393 / Angielski / Twarda / 198 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
156,50 zł |
Veganistan: A Vegan Tour of the Middle East & Beyond
ISBN: 9781623717599 / Angielski / Twarda / 192 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
131,04 zł |
Sofreh: A Contemporary Approach to Classic Persian Cuisine: A Cookbook
ISBN: 9780593320747 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
174,72 zł |
The Vegan Middle Eastern Cookbook: 60 Irresistible, Plant-Based Recipes from North Africa, the Levant, the Arabian Peninsula and Beyond
ISBN: 9781645678861 / Angielski / Miękka / 168 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. Unlock a whole new realm of plant-based cooking as you celebrate the rich, vibrant flavours and traditional ingredients that make Middle Eastern fare so diverse and delicious. From Noha Elbadry-Cloud, creator of the popular food account @leeksnbeets, comes the ultimate guide to cooking perfectly veganised meals from this vast, enthralling region. This collection of 60 mouthwatering recipes is filled with iconic basics like The Best Ever Pita Bread, magnificent mains like Baby Potato and Jackfruit Tagine and Beef-Style Seitan Shawarma Wraps with sumptuous sides like Baba Ghanouj. And with...
Unlock a whole new realm of plant-based cooking as you celebrate the rich, vibrant flavours and traditional ingredients that make Middle Eastern fare ...
|
|
cena:
103,44 zł |
Spice Kitchen: Vibrant Recipes And Spice Blends For The Home Cook
ISBN: 9781787139398 / Twarda / 208 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
141,96 zł |
Shabbat: Recipes and Rituals from My Table to Yours
ISBN: 9780593327777 / Angielski / Twarda / 384 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
152,88 zł |
The Art of Arabic Coffee
ISBN: 9781911487784 / Miękka / 112 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
82,78 zł |
Maman and Me: Recipes from Our Iranian American Family
ISBN: 9781797223643 / Twarda / 208 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
134,53 zł |
Bistro Adrine: Recipes from Armenia
ISBN: 9798223254041 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
48,88 zł |
The Yogurt Cookbook - 10-Year Anniversary Edition: Recipes from Around the World
ISBN: 9781623717704 / Angielski / Miękka / 304 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
129,35 zł |
Baladi: A Celebration of Food from Land and Sea
ISBN: 9781623711030 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
117,72 zł |
The Mediterranean Dish: Simply Dinner: More Than 125 Easy Mediterranean Diet-Inspired Recipes to Eat Well and Live Joyfully
ISBN: 9780593582121 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
152,88 zł |
Ottolenghi Comfort: A Cookbook
ISBN: 9780399581779 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
165,94 zł |
Ottolenghi Comfort [Alternate Cover Edition]: A Cookbook
ISBN: 9780593836941 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
165,94 zł |
Silk Road Cooking: A Vegetarian Journey
ISBN: 9781949445787 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
366,91 zł |
Beyond The Flavour
ISBN: 9781835382721 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
88,01 zł |
Beyond The Flavour
ISBN: 9781835382714 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
141,82 zł |
Spice: Flavors of the Eastern Mediterranean
ISBN: 9780060792282 / Angielski / Twarda / 400 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. On a trip to Turkey as a young woman, chef Ana Sortun fell in love with the food and learned the traditions of Turkish cooking from local women. Inspired beyond measure, Sortun opened her own restaurant in Cambridge, Massachusetts, the award-winning Oleana, where she creates her own interpretations of dishes incorporating the incredible array of delicious spices and herbs used in eastern regions of the Mediterranean. In this gorgeously photographed book, Sortun shows readers how to use this philosophy of spice to create wonderful dishes in their own homes. She reveals how the artful... On a trip to Turkey as a young woman, chef Ana Sortun fell in love with the food and learned the traditions of Turkish cooking from local women. In... |
|
cena:
174,72 zł |