Smoking and Salt Curing Cookbook FOR PREPPERS: Tips and Tricks to Canning, Smoking, Salt Curing, Freezing and Freeze-Drying Meat products, Seafood and
ISBN: 9781088246542 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
85,43 zł |
Amish Canning and Preserving COOKBOOK: 100+ Complete Delicious Waterbath Canning and Preserving Recipes
ISBN: 9781088247723 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
85,43 zł |
Een Uitgebreide Gids Voor Het Inblikken En Conserveren
ISBN: 9781836230595 / Holenderski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
211,41 zł |
Kompleksowy Przewodnik Po Konserwowaniu I Konserwowaniu
ISBN: 9781836230656 / Polski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
211,41 zł |
Komplexn? PrŮvodce Konzervov?n?m a Konzervov?n?m
ISBN: 9781836230663 / Czeski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
211,41 zł |
Nj? Udh?zues Gjith?p?rfshir?s P?r Konservimin Dhe Konservimin
ISBN: 9781836230687 / Albański Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
213,59 zł |
Un Guide Complet Sur La Mise En Conserve Et La Conservation
ISBN: 9781836230731 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
213,59 zł |
Una Guida Completa All'inscatolamento E Alla Conservazione
ISBN: 9781836230755 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
213,59 zł |
Kompletna KsiĄŻka Kuchenna Z Kukurydzy W Puszce
ISBN: 9781836235477 / Polski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
183,72 zł |
Het Compleet Ma?s Kookboek
ISBN: 9781836235507 / Holenderski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
183,72 zł |
Kumpleto Ang Nakalala Mais Aklat Ng Lutuin
ISBN: 9781836235514 / Philippine (Other) Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
183,72 zł |
S?ch NẤu Ng? HỘp ĐẦy ĐỦ
ISBN: 9781836235552 / Wietnamski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
183,72 zł |
Cartea CompletĂ Conserve de Porumb
ISBN: 9781836235569 / Rumuński Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
183,72 zł |
Kompletn? PrŮvodce Fermentovan?m Ovocem
ISBN: 9781836236153 / Czeski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
183,72 zł |
de Complete Gids Voor Gefermenteerde Vruchten
ISBN: 9781836236160 / Holenderski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
183,72 zł |
Ang Kumpleto Na Gabay Sa Fermented Fruit
ISBN: 9781836236177 / Philippine (Other) Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
183,72 zł |
Popoln Vodnik Po Fermentiranem Sadju
ISBN: 9781836236207 / Słoweński Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
183,72 zł |
Den Kompletta Majs Kokboken
ISBN: 9781836235576 / Szwedzki Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
183,72 zł |
HƯỚng DẪn ĐẦy ĐỦ VỀ Tr?i C?y L?n Men
ISBN: 9781836236214 / Wietnamski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
183,72 zł |
Food Texture and Viscosity: Concept and Measurement
ISBN: 9780121190620 / Angielski / Twarda / 416 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. Drawing together literature from a variety of fields, Food Texture and Viscosity, Second Edition, includes a brief history of this area and its basic principles. It reviews how texture and viscosity are measured, including the physical interactions between the human body and food, objective methods of texture measurements, the latest advances in texture-measuring instruments, various types of liquid flow, and more. This revised edition contains approximately 30% new material, including two new chapters on physics and texture and the correlation between physical measurements... Drawing together literature from a variety of fields, Food Texture and Viscosity, Second Edition, includes a brief history of this area and ... |
|
cena:
605,68 zł |