• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Handbook of Frozen Food Processing and Packaging » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Handbook of Frozen Food Processing and Packaging

ISBN-13: 9781439836040 / Angielski / Twarda / 2011 / 936 str.

Da-Wen Sun
Handbook of Frozen Food Processing and Packaging Da-Wen Sun 9781439836040 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Handbook of Frozen Food Processing and Packaging

ISBN-13: 9781439836040 / Angielski / Twarda / 2011 / 936 str.

Da-Wen Sun
cena 1216,95
(netto: 1159,00 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1206,98
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Consumer demand for a year-round supply of seasonal produce and ready-made meals remains the driving force behind innovation in frozen food technology. Now in its second edition, Handbook of Frozen Food Processing and Packaging explores the art and science of frozen foods and assembles essential data and references relied upon by scientists in universities and research institutions. Highlights in the Second Edition include:

  • Original chapters revised and updated with the latest developments
  • New section on Emerging Technologies in Food Freezing, with chapters on ultrasound accelerated freezing, high-pressure shift freezing, electrostatic field-assisted food freezing, and antifreeze proteins
  • New section on Trends in Frozen Food Packaging, with chapters on active packaging, intelligent packaging, vacuum packaging, and edible coatings and films and their applications on frozen foods
This volume continues the tradition of the benchmark first edition, capturing the latest developments on the cutting edge of frozen food science. In addition to updated coverage of quality and safety issues and monitoring and measuring techniques, it highlights emerging technologies and trends, all in the format that made the previous edition so popular. It offers the tools needed to develop new and better products, keeping up with consumer demand for safe and convenient frozen foods.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Cooking > Methods - Canning & Preserving
Wydawca:
CRC Press
Seria wydawnicza:
Contemporary Food Engineering
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781439836040
Rok wydania:
2011
Numer serii:
000366651
Ilość stron:
936
Waga:
1.69 kg
Wymiary:
25.91 x 17.78 x 4.57
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

“… provides food professionals in industry, government, or academia, essential, comprehensive, and easily accessible information about today’s frozen food systems. … The volume is liberal and well illustrated, greatly assisting the readers to understand the author’s explanations. … Dr. Sun’s work is a welcome and needed addition to the library of any food professional working with frozen products.”
—Keith W. Gates, Seafood Specialist and Associate Director, University of Georgia, in the Journal of Aquatic Food Product Technology, Vol. 16, No. 1, 2007
“… written by a strong team of 51 top international experts with esteemed academic and professional credentials, provides critical, comprehensive and readily accessible information on the contemporary art and science of frozen foods. … represents an excellent edition, which considers a large diversity of cold-chain-related issues reports on up-to-date research findings and affords a vast amount of useful state-of-the-art knowledge in the field of food freezing technologies and logistics. The book is one of the finest and most complete publications on frozen food ever issued around the world – an admirable encyclopedic resource for all stakeholders of the refrigeration science and industry (including upper-level students, post-graduates, researchers, cold chain operators, food technologists, engineers, equipment designers, public  authorities and food policy markers).”
— Kostadin Fikiin, Refrigeration Science and Technology, Technical University of Sofia, Bulgaria, in International Journal of Refrigeration, Vol. 30, No. 4, November 2007

Sun, Da-Wen Da-Wen Sun is Professor and Personal Chair of Food... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia