• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Yasothai Ramalingam - książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC
 Viande de buffle restructurée avec antioxydant Ramalingam, Yasothai, Ramasamy, Giriprasad 9786209060663 Editions Notre Savoir
Viande de buffle restructurée avec antioxydant

Ramalingam, Yasothai, Ramasamy, Giriprasad
La technologie de restructuration peut être utilisée efficacement pour incorporer de manière efficace des ingrédients susceptibles d'améliorer la stabilité de conservation des produits carnés prêts à consommer. Ainsi, la perte de qualité peut être évitée ou minimisée grâce à toute une série de techniques, notamment l'utilisation d'additifs, en particulier pour interférer avec les réactions chimiques oxydatives et pour empêcher ou retarder la croissance microbienne. Les produits chimiques synthétiques sont couramment utilisés comme antioxydants et antimicrobiens. En...
La technologie de restructuration peut être utilisée efficacement pour incorporer de manière efficace des ingrédients susceptibles d'améliorer la...
cena: 276,87
 Carne de búfalo reestruturada com antioxidante Ramalingam, Yasothai, Ramasamy, Giriprasad 9786209068348 Edições Nosso Conhecimento
Carne de búfalo reestruturada com antioxidante

Ramalingam, Yasothai, Ramasamy, Giriprasad
cena: 276,87
 Carne di bufalo ristrutturata con antiossidante Ramalingam, Yasothai, Ramasamy, Giriprasad 9786209063220 Edizioni Sapienza
Carne di bufalo ristrutturata con antiossidante

Ramalingam, Yasothai, Ramasamy, Giriprasad
cena: 276,87
ilość książek w kategorii: 33
Pierwsza Podprzednia  4 


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia