• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Viande de buffle restructurée avec antioxydant » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Viande de buffle restructurée avec antioxydant

ISBN-13: 9786209060663 / Francuski / Miękka / 2025 / 124 str.

Yasothai Ramalingam; Giriprasad Ramasamy
Viande de buffle restructurée avec antioxydant Ramalingam, Yasothai, Ramasamy, Giriprasad 9786209060663 Editions Notre Savoir - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Viande de buffle restructurée avec antioxydant

ISBN-13: 9786209060663 / Francuski / Miękka / 2025 / 124 str.

Yasothai Ramalingam; Giriprasad Ramasamy
cena 276,87
(netto: 263,69 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 276,87
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

La technologie de restructuration peut être utilisée efficacement pour incorporer de manière efficace des ingrédients susceptibles d'améliorer la stabilité de conservation des produits carnés prêts à consommer. Ainsi, la perte de qualité peut être évitée ou minimisée grâce à toute une série de techniques, notamment l'utilisation d'additifs, en particulier pour interférer avec les réactions chimiques oxydatives et pour empêcher ou retarder la croissance microbienne. Les produits chimiques synthétiques sont couramment utilisés comme antioxydants et antimicrobiens. En raison de leur faible coût et de leur activité antioxydante élevée à très faible dose, la plupart des transformateurs de viande utilisent du BHA et du BHT pour prolonger la durée de conservation en réduisant les changements oxydatifs dans les produits à base de boeuf restructuré et de porc cuit. Les antioxydants naturels (NANT) dérivés de plantes sont de plus en plus populaires en tant qu'ingrédients fonctionnels dans les aliments et les aliments pour animaux.

Kategorie BISAC:
Medical > Weterynaria
Wydawca:
Editions Notre Savoir
Język:
Francuski
ISBN-13:
9786209060663
Rok wydania:
2025
Ilość stron:
124
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka
Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia