Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Książka:
»
książki
»
Woodhead Publishing Food Science, Technology and Nutrition
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2858761]
•
Literatura piękna
[1806812]
więcej...
•
Turystyka
[73676]
•
Informatyka
[151472]
•
Komiksy
[35553]
•
Encyklopedie
[22524]
•
Dziecięca
[611709]
•
Hobby
[148550]
•
AudioBooki
[2098]
•
Literatura faktu
[227532]
•
Muzyka CD
[448]
•
Słowniki
[2882]
•
Inne
[434908]
•
Kalendarze
[1266]
•
Podręczniki
[163017]
•
Poradniki
[486402]
•
Religia
[505218]
•
Czasopisma
[412]
•
Sport
[60315]
•
Sztuka
[238409]
•
CD, DVD, Video
[3632]
•
Technologie
[210257]
•
Zdrowie
[103034]
•
Książkowe Klimaty
[118]
•
Zabawki
[2966]
•
Puzzle, gry
[3506]
•
Literatura w języku ukraińskim
[264]
•
Art. papiernicze i szkolne
[9831]
Kategorie szczegółowe BISAC
Microbial Endophytes: Prospects for Sustainable Agriculture
Ajay Kumar
;
Vipin Kumar Singh
cena:
881,54
zł
Breadmaking: Improving Quality
S. P. Cauvain
cena:
1360,10
zł
Feed and Feeding Practices in Aquaculture
D. Allen Davis
cena:
967,45
zł
Rapid Sensory Profiling Techniques: Applications in New Product Development and Consumer Research
Julien Delarue
;
Ben Lawlor
cena:
1108,22
zł
Global Legislation for Food Contact Materials
J. S. Baughan
cena:
906,73
zł
Hygienic Design of Food Factories
John Holah
;
Huub Lelieveld
;
Frank Moerman
cena:
1410,47
zł
Food Processing Technology: Principles and Practice
P. J. Fellows
cena:
427,93
zł
Agricultural Nanobiotechnology: Biogenic Nanoparticles, Nanofertilizers and Nanoscale Biocontrol Agents
Sougata Ghosh
;
Sirikanjana Thongmee
;
Ajay Kumar
cena:
680,04
zł
New Aspects of Meat Quality: From Genes to Ethics
Peter P. Purslow
cena:
1158,60
zł
Lawrie's Meat Science
Fidel Toldra
cena:
769,00
zł
ilość książek w kategorii: 19
1
2
Czytaj nas na: