• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Rapid Sensory Profiling Techniques: Applications in New Product Development and Consumer Research » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Rapid Sensory Profiling Techniques: Applications in New Product Development and Consumer Research

ISBN-13: 9780128219362 / Angielski / Miękka / 2022

Julien Delarue; Ben Lawlor
Rapid Sensory Profiling Techniques: Applications in New Product Development and Consumer Research Julien Delarue Ben Lawlor 9780128219362 Woodhead Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Rapid Sensory Profiling Techniques: Applications in New Product Development and Consumer Research

ISBN-13: 9780128219362 / Angielski / Miękka / 2022

Julien Delarue; Ben Lawlor
cena 1075,31 zł
(netto: 1024,10 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1062,14 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Woodhead Publishing
Seria wydawnicza:
Woodhead Publishing Food Science, Technology and Nutrition
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128219362
Rok wydania:
2022
Numer serii:
000904753
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

1. The use of rapid sensory methods in R&D and research: an introduction
2. Alternative methods of sensory testing: advantages and disadvantages
3. Rapid and Slower Methods to Measure Emotion Responses to Food Products
4. Measuring sensory perception in relation to consumer behavior
5. Expedited procedures for conceptual profiling of brands, products and packaging
6. Flash Profile, its evolution and uses in sensory and consumer science
7. Free sorting as a sensory profiling technique for product development
8. Free multiple sorting as a sensory profiling technique
9. Free-JARs
10. Napping and sorted Napping as a sensory profiling technique
11. Polarized sensory positioning (PSP) as a sensory profiling technique
12. Check-all-that-apply (CATA) questions with consumers in practice: experimental considerations and impact on outcome
13. Open-ended questions in sensory testing practice
14. Temporal dominance of sensations (TDS) as a sensory profiling technique
15. Ideal profiling as a sensory profiling technique
16. Adoption and use of Flash Profiling in daily new product development: a testimonial
17. Improving team tasting in the food industry
18. Alternative methods of sensory testing: working with chefs, culinary professionals and brew masters
19. Sensory testing with flavourists: challenges and solutions
20. Projective Flash Profile from experts to consumers: a way to reveal fragrance language
21. Use of rapid sensory methods in the automotive industry
22. Sensory testing in new product development: working with children
23. Sensory testing in new product development: working with older people
24. Non-Meat Analogs - A Mind Genomics Cartography of their perceived health benefits
25. Natural Language Processing
26. A perspective on the evolution of descriptive methods

Julien Delarue is Assistant Professor of Sensory & Consumer Science at the University of California Davis. His research focuses on methods to measure consumer sensory perception and preferences and on their effective use in R&D. He seeks to develop high validity consumer-oriented methods. His research explores the role of context in hedonic measures using immersive environments and digital technologies. He also works to develop and validate rapid and flexible descriptive analysis methods with application to new product development and consumer research. Formerly a Professor at AgroParisTech in the food science and technology joint research unit with INRAE and Université Paris-Saclay, he has served as the Chair of the French Society for Sensory Analysis (SFAS) and of the European Sensory Science Society (E3S). J. Ben. Lawlor is a sensory and consumer scientist at Nestlé with a background in nutritional sciences. His primary interests are in the promotion and education of the value of sensory sciences, the translation of sensory science into impactful business solutions, and the use of sensory and nutritional sciences for healthy, and sustainable, eating behaviors.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia