Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Książka:
»
książki
»
Woodhead Publishing Food Science, Technology and Nutrition
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2678508]
•
Literatura piękna
[1635285]
więcej...
•
Turystyka
[64041]
•
Informatyka
[142605]
•
Komiksy
[32622]
•
Encyklopedie
[21611]
•
Dziecięca
[515985]
•
Hobby
[108831]
•
AudioBooki
[2077]
•
Literatura faktu
[198745]
•
Muzyka CD
[655]
•
Słowniki
[2748]
•
Inne
[405763]
•
Kalendarze
[1920]
•
Podręczniki
[165164]
•
Poradniki
[410648]
•
Religia
[455855]
•
Czasopisma
[400]
•
Sport
[59759]
•
Sztuka
[227679]
•
CD, DVD, Video
[3917]
•
Technologie
[205170]
•
Zdrowie
[88650]
•
Książkowe Klimaty
[126]
•
Zabawki
[3088]
•
Puzzle, gry
[3369]
•
Literatura w języku ukraińskim
[266]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10257]
Kategorie szczegółowe BISAC
Microbial Endophytes: Prospects for Sustainable Agriculture
Ajay Kumar
;
Vipin Kumar Singh
cena:
918,20
zł
Breadmaking: Improving Quality
S. P. Cauvain
cena:
1416,65
zł
Feed and Feeding Practices in Aquaculture
D. Allen Davis
cena:
1008,90
zł
Rapid Sensory Profiling Techniques: Applications in New Product Development and Consumer Research
Julien Delarue
;
Ben Lawlor
cena:
1154,31
zł
Global Legislation for Food Contact Materials
J. S. Baughan
cena:
944,43
zł
Hygienic Design of Food Factories
John Holah
;
Huub Lelieveld
;
Frank Moerman
cena:
1469,12
zł
Food Processing Technology: Principles and Practice
P. J. Fellows
cena:
439,53
zł
Agricultural Nanobiotechnology: Biogenic Nanoparticles, Nanofertilizers and Nanoscale Biocontrol Agents
Sougata Ghosh
;
Sirikanjana Thongmee
;
Ajay Kumar
cena:
708,33
zł
New Aspects of Meat Quality: From Genes to Ethics
Peter P. Purslow
cena:
1206,78
zł
Lawrie's Meat Science
Fidel Toldra
cena:
801,95
zł
ilość książek w kategorii: 18
1
2
Czytaj nas na: