Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Książka:
»
książki
»
Woodhead Publishing Food Science, Technology and Nutrition
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2946912]
•
Literatura piękna
[1852311]
więcej...
•
Turystyka
[71421]
•
Informatyka
[150889]
•
Komiksy
[35717]
•
Encyklopedie
[23177]
•
Dziecięca
[617324]
•
Hobby
[138808]
•
AudioBooki
[1671]
•
Literatura faktu
[228371]
•
Muzyka CD
[400]
•
Słowniki
[2841]
•
Inne
[445428]
•
Kalendarze
[1545]
•
Podręczniki
[166819]
•
Poradniki
[480180]
•
Religia
[510412]
•
Czasopisma
[525]
•
Sport
[61271]
•
Sztuka
[242929]
•
CD, DVD, Video
[3371]
•
Technologie
[219258]
•
Zdrowie
[100961]
•
Książkowe Klimaty
[124]
•
Zabawki
[2341]
•
Puzzle, gry
[3766]
•
Literatura w języku ukraińskim
[255]
•
Art. papiernicze i szkolne
[7810]
Kategorie szczegółowe BISAC
Microbial Endophytes: Prospects for Sustainable Agriculture
Ajay Kumar
;
Vipin Kumar Singh
cena:
846,63
Breadmaking: Improving Quality
S. P. Cauvain
cena:
1306,23
Feed and Feeding Practices in Aquaculture
D. Allen Davis
cena:
943,38
Rapid Sensory Profiling Techniques: Applications in New Product Development and Consumer Research
Julien Delarue
;
Ben Lawlor
cena:
1064,33
Global Legislation for Food Contact Materials
J. S. Baughan
cena:
870,82
Hygienic Design of Food Factories
John Holah
;
Huub Lelieveld
;
Frank Moerman
cena:
1354,61
Food Processing Technology: Principles and Practice
UK) Fellow Oxford Brookes University P.J. (Visiting Fellow
cena:
410,98
Agricultural Nanobiotechnology: Biogenic Nanoparticles, Nanofertilizers and Nanoscale Biocontrol Agents
Sougata Ghosh
;
Sirikanjana Thongmee
;
Ajay Kumar
cena:
653,11
New Aspects of Meat Quality: From Genes to Ethics
Peter P. Purslow
cena:
1112,72
Lawrie's Meat Science
Fidel Toldra
cena:
749,87
ilość książek w kategorii: 21
1
2
3
Czytaj nas na: