• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

U D Thumar R V Gojiya » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 5

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Sviluppo di prodotti estrusi utilizzando spezzati di piselli piccanti Davara, P. R., R. V. Gojiya, U. D. Thumar, V. P. Sangani, J. K. Suba 9786208003333
Sviluppo di prodotti estrusi utilizzando spezzati di piselli piccanti

ISBN: 9786208003333 / Włoski / Miękka / 2025 / 124 str.

ISBN: 9786208003333/Włoski/Miękka/2025/124 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
P. R. Davara; U. D. Thumar R. V. Gojiya; J. K. Suba V. P. Sangani
cena: 294,08

 Entwicklung extrudierter Produkte aus Straucherbsenbruch Davara, P. R., R. V. Gojiya, U. D. Thumar, V. P. Sangani, J. K. Suba 9786208003302
Entwicklung extrudierter Produkte aus Straucherbsenbruch

ISBN: 9786208003302 / Niemiecki / Miękka / 128 str.

ISBN: 9786208003302/Niemiecki/Miękka/128 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
P. R. Davara; U. D. Thumar R. V. Gojiya; J. K. Suba V. P. Sangani
Die Extrusion ist in der Lebensmittelindustrie aufgrund ihrer Vielseitigkeit, hohen Produktivität, niedrigen Kosten und Energieeffizienz weit verbreitet. Durch Extrusion können qualitativ hochwertige Produkte hergestellt werden. Es ist ein Hochtemperatur-Kurzzeitverfahren zur Herstellung faserreicher Produkte. Es bietet mehrere Vorteile gegenüber anderen Kochverfahren, wie z. B. eine kürzere Verarbeitungszeit und eine erhebliche Verringerung des Energieverbrauchs, was zu einem niedrigeren Produktpreis führt. Taubenerbsenschrot enthält einen höheren Proteingehalt und ist aufgrund seiner...
Die Extrusion ist in der Lebensmittelindustrie aufgrund ihrer Vielseitigkeit, hohen Produktivität, niedrigen Kosten und Energieeffizienz weit verbrei...
cena: 294,08

 Opracowanie wyrobów ekstrudowanych na bazie lamanych groszków golebich Davara, P. R., R. V. Gojiya, U. D. Thumar, V. P. Sangani, J. K. Suba 9786208003340
Opracowanie wyrobów ekstrudowanych na bazie lamanych groszków golebich

ISBN: 9786208003340 / Polski / Miękka / 2025 / 124 str.

ISBN: 9786208003340/Polski/Miękka/2025/124 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
P. R. Davara; U. D. Thumar R. V. Gojiya; J. K. Suba V. P. Sangani
cena: 294,08

 Développement de produits extrudés à partir de brisures de pois d'Angole Davara, P. R., R. V. Gojiya, U. D. Thumar, V. P. Sangani, J. K. Suba 9786208003326
Développement de produits extrudés à partir de brisures de pois d'Angole

ISBN: 9786208003326 / Francuski / Miękka / 2025 / 124 str.

ISBN: 9786208003326/Francuski/Miękka/2025/124 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
P. R. Davara; U. D. Thumar R. V. Gojiya; J. K. Suba V. P. Sangani
L'extrusion est largement utilisée dans l'industrie alimentaire en raison de sa polyvalence, de sa productivité élevée, de son faible coût et de son efficacité énergétique. L'extrusion permet de fabriquer des produits de haute qualité. Il s'agit d'un procédé à haute température et de courte durée permettant de fabriquer des produits riches en fibres. Elle offre plusieurs avantages par rapport à d'autres procédés de cuisson, tels qu'un temps de traitement plus rapide et une réduction significative de l'énergie consommée, ce qui se traduit par une baisse du prix du produit....
L'extrusion est largement utilisée dans l'industrie alimentaire en raison de sa polyvalence, de sa productivité élevée, de son faible coût et de ...
cena: 294,08

 Desenvolvimento de produtos extrusados   a partir de casca de feijão bóer Davara, P. R., R. V. Gojiya, U. D. Thumar, V. P. Sangani, J. K. Suba 9786208003296
Desenvolvimento de produtos extrusados a partir de casca de feijão bóer

ISBN: 9786208003296 / Portugalski / Miękka / 2025 / 124 str.

ISBN: 9786208003296/Portugalski/Miękka/2025/124 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
P. R. Davara; U. D. Thumar R. V. Gojiya; J. K. Suba V. P. Sangani
cena: 294,08


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia