wyszukanych pozycji: 17
Clarification of Prickly Pear Juice Using Honey
ISBN: 9786205522622 / Angielski / Miękka / 84 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. The clarification process using honey as the clarification agent not only increases the fruit juice flavour by adding additional sweetness, but avoids the formation of off flavours and permanent hazes and a subsequential loss of body. The prickly pear pulp was subjected to different honey treatments under different conditions viz. honey concentration (2-6%w/w), incubation temperature (40-50 °C) and incubation time (120-240 min). The clear juice was analyzed for juice yield, TSS content, viscosity and clarity. It was then stored in refrigerator at 7 °C by filling in glass bottles. The TSS...
The clarification process using honey as the clarification agent not only increases the fruit juice flavour by adding additional sweetness, but avoids...
|
|
cena:
234,09 zł |
Post Harvest Practices for Banana followed in Gujarat
ISBN: 9783844305739 / Angielski / Miękka / 2011 / 124 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. The present project was undertaken to assess the post harvest losses and value addition to banana through processing as followed in Gujarat. The effect of various ripening methods on losses were also determined. The study revealed that the overall post harvest losses in banana after harvesting till ripening was found to be 15.43%, which included losses at field level (0.77%), at traders level (5.86%) as well as ripening losses (8.80%). Only negligible losses were reported and observed during the processing of banana. The highest value of actual total loss (16.00%) was observed in case of...
The present project was undertaken to assess the post harvest losses and value addition to banana through processing as followed in Gujarat. The effec...
|
|
cena:
271,34 zł |
Isolierung von Pektin aus der Schale der Kesar-Mango unter Verwendung von Kationenaustauschharzen
ISBN: 9786207884148 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
229,49 zł |
Isolamento de Pectina da Casca de Manga Kesar Utilizando Resina de Troca Cati?nica
ISBN: 9786207884186 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
229,49 zł |
Isolement de la pectine ? partir de l'?corce de mangue Kesar ? l'aide d'une r?sine ?changeuse de cations
ISBN: 9786207884162 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
229,49 zł |
Isolamento della pectina dalla buccia di mango Kesar mediante resina a scambio cationico
ISBN: 9786207884179 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
229,49 zł |
Freezing of peas
ISBN: 9786138957324 / Angielski / Miękka / 2021 / 116 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
275,48 zł |
Freezing of green peas
ISBN: 9786138954156 / Angielski / Miękka / 2021 / 116 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
275,48 zł |
Pigeon pea milling
ISBN: 9786138934370 / Angielski / Miękka / 2020 / 120 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
275,48 zł |
Papain Production Technology : Process Development for Quality Papain from Papaya Latex
ISBN: 9786138931799 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
275,48 zł |
Desenvolvimento de um produto snack extrudido que incorpora pasta de cenoura
ISBN: 9786207959471 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
367,46 zł |
Sviluppo di un prodotto snack estruso che incorpora la pasta di carote
ISBN: 9786207959488 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
367,46 zł |
D?veloppement d'un produit extrud? incorporant de la p?te de carotte
ISBN: 9786207959495 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
367,46 zł |
Entwicklung eines extrudierten Snackprodukts, das Karottenpaste enth?lt
ISBN: 9786207959518 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
367,46 zł |
Prickly Pear Juice Clarification
ISBN: 9786138957379 / Angielski / Miękka / 2021 / 84 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
211,09 zł |
Protein Enriched Ready To Eat Product
ISBN: 9786138932178 / Angielski / Miękka / 2020 / 108 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
275,48 zł |
Wheat Grinding Under Evaporative Water Cooled Condition
ISBN: 9786138932154 / Angielski / Miękka / 2020 / 80 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
211,09 zł |