wyszukanych pozycji: 23
![]() |
Post Harvest Practices for Banana followed in Gujarat
ISBN: 9783844305739 / Angielski / Miękka / 2011 / 124 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) The present project was undertaken to assess the post harvest losses and value addition to banana through processing as followed in Gujarat. The effect of various ripening methods on losses were also determined. The study revealed that the overall post harvest losses in banana after harvesting till ripening was found to be 15.43%, which included losses at field level (0.77%), at traders level (5.86%) as well as ripening losses (8.80%). Only negligible losses were reported and observed during the processing of banana. The highest value of actual total loss (16.00%) was observed in case of...
The present project was undertaken to assess the post harvest losses and value addition to banana through processing as followed in Gujarat. The effec...
|
cena:
263,29 |
![]() |
Clarification of Prickly Pear Juice Using Honey
ISBN: 9786205522622 / Angielski / Miękka / 84 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) The clarification process using honey as the clarification agent not only increases the fruit juice flavour by adding additional sweetness, but avoids the formation of off flavours and permanent hazes and a subsequential loss of body. The prickly pear pulp was subjected to different honey treatments under different conditions viz. honey concentration (2-6%w/w), incubation temperature (40-50 °C) and incubation time (120-240 min). The clear juice was analyzed for juice yield, TSS content, viscosity and clarity. It was then stored in refrigerator at 7 °C by filling in glass bottles. The TSS...
The clarification process using honey as the clarification agent not only increases the fruit juice flavour by adding additional sweetness, but avoids...
|
cena:
227,15 |
![]() |
Isolamento della pectina dalla buccia di mango Kesar mediante resina a scambio cationico
ISBN: 9786207884179 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
222,68 |
![]() |
Isolement de la pectine ? partir de l'?corce de mangue Kesar ? l'aide d'une r?sine ?changeuse de cations
ISBN: 9786207884162 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
222,68 |
![]() |
Isolierung von Pektin aus der Schale der Kesar-Mango unter Verwendung von Kationenaustauschharzen
ISBN: 9786207884148 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
222,68 |
![]() |
Isolamento de Pectina da Casca de Manga Kesar Utilizando Resina de Troca Cati?nica
ISBN: 9786207884186 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
222,68 |
![]() |
Opracowanie wyrobów ekstrudowanych na bazie lamanych groszków golebich
ISBN: 9786208003340 / Polski / Miękka / 2025 / 124 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
294,08 |
![]() |
Développement de produits extrudés à partir de brisures de pois d'Angole
ISBN: 9786208003326 / Francuski / Miękka / 2025 / 124 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) L'extrusion est largement utilisée dans l'industrie alimentaire en raison de sa polyvalence, de sa productivité élevée, de son faible coût et de son efficacité énergétique. L'extrusion permet de fabriquer des produits de haute qualité. Il s'agit d'un procédé à haute température et de courte durée permettant de fabriquer des produits riches en fibres. Elle offre plusieurs avantages par rapport à d'autres procédés de cuisson, tels qu'un temps de traitement plus rapide et une réduction significative de l'énergie consommée, ce qui se traduit par une baisse du prix du produit....
L'extrusion est largement utilisée dans l'industrie alimentaire en raison de sa polyvalence, de sa productivité élevée, de son faible coût et de ...
|
cena:
294,08 |
![]() |
Desenvolvimento de produtos extrusados a partir de casca de feijão bóer
ISBN: 9786208003296 / Portugalski / Miękka / 2025 / 124 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
294,08 |
![]() |
Sviluppo di prodotti estrusi utilizzando spezzati di piselli piccanti
ISBN: 9786208003333 / Włoski / Miękka / 2025 / 124 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
294,08 |
![]() |
Entwicklung extrudierter Produkte aus Straucherbsenbruch
ISBN: 9786208003302 / Niemiecki / Miękka / 128 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) Die Extrusion ist in der Lebensmittelindustrie aufgrund ihrer Vielseitigkeit, hohen Produktivität, niedrigen Kosten und Energieeffizienz weit verbreitet. Durch Extrusion können qualitativ hochwertige Produkte hergestellt werden. Es ist ein Hochtemperatur-Kurzzeitverfahren zur Herstellung faserreicher Produkte. Es bietet mehrere Vorteile gegenüber anderen Kochverfahren, wie z. B. eine kürzere Verarbeitungszeit und eine erhebliche Verringerung des Energieverbrauchs, was zu einem niedrigeren Produktpreis führt. Taubenerbsenschrot enthält einen höheren Proteingehalt und ist aufgrund seiner...
Die Extrusion ist in der Lebensmittelindustrie aufgrund ihrer Vielseitigkeit, hohen Produktivität, niedrigen Kosten und Energieeffizienz weit verbrei...
|
cena:
294,08 |
![]() |
Freezing of green peas
ISBN: 9786138954156 / Angielski / Miękka / 2021 / 116 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
267,31 |
![]() |
Freezing of peas
ISBN: 9786138957324 / Angielski / Miękka / 2021 / 116 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
267,31 |
![]() |
Pigeon pea milling
ISBN: 9786138934370 / Angielski / Miękka / 2020 / 120 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
267,31 |
![]() |
Papain Production Technology : Process Development for Quality Papain from Papaya Latex
ISBN: 9786138931799 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
267,31 |
![]() |
D?veloppement d'un produit extrud? incorporant de la p?te de carotte
ISBN: 9786207959495 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
356,56 |
![]() |
Protein Enriched Ready To Eat Product
ISBN: 9786138932178 / Angielski / Miękka / 2020 / 108 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
267,31 |
![]() |
Desenvolvimento de um produto snack extrudido que incorpora pasta de cenoura
ISBN: 9786207959471 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
356,56 |
![]() |
Prickly Pear Juice Clarification
ISBN: 9786138957379 / Angielski / Miękka / 2021 / 84 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
204,83 |
![]() |
Entwicklung eines extrudierten Snackprodukts, das Karottenpaste enth?lt
ISBN: 9786207959518 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
356,56 |