wyszukanych pozycji: 10
![]() |
Indische Finanzliberalisierung und wirtschaftliches Verhalten - Studie in Chennai
ISBN: 9786207671984 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
357,39 |
![]() |
Lib?ralisation financi?re indienne et comportement ?conomique - ?tude ? Chennai
ISBN: 9786207672028 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
357,39 |
![]() |
Liberaliza??o financeira indiana e comportamento econ?mico - Estudo em Chennai
ISBN: 9786207672011 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
357,39 |
![]() |
Liberalizzazione finanziaria indiana e comportamento economico - Studio a Chennai
ISBN: 9786207672004 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
357,39 |
![]() |
Indian Financial Liberalisation & Economic Behavior - Study in Chennai : A Study on Indian Financial Liberalization and Its Impact on Economic Behavior of Households in Chennai
ISBN: 9786202052252 / Angielski / Miękka / 2017 / 356 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
357,39 |
![]() |
Mikroverkapselung von Probiotika und ihre Einarbeitung in Joghurt
ISBN: 9786200995872 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
251,38 |
![]() |
Microencapsulação de probióticos e sua incorporação no iogurte
ISBN: 9786200995933 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
251,38 |
![]() |
Characterization of Yersinia species in Milk and Milk Products
ISBN: 9786202563468 / Angielski / Miękka / 2020 / 156 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
276,87 |
![]() |
Campylobacter jejuni in Milk and Dairy Products
ISBN: 9786138931430 / Angielski / Miękka / 2020 / 180 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
357,39 |
![]() |
Microencapsulation of probiotics and their incorporation in yoghurt
ISBN: 9786202556217 / Angielski / Miękka / 2020 / 272 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
370,81 |