• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Subhasish Biswas » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 3

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Development of Value Added Chicken Sausage Subhash Verma Subhasish Biswas Prabhakar Zanjad 9783848492657
Development of Value Added Chicken Sausage

ISBN: 9783848492657 / Angielski / Miękka / 2012 / 88 str.

ISBN: 9783848492657/Angielski/Miękka/2012/88 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Subhash Verma; Subhasish Biswas; Prabhakar Zanjad
The term sausage is derived from the Latin word "Salsus" and that refer to chopped or minced meat preserved by salting. In ancient times, sausage mixture encased in animal intestine or stomach was more or less cylindrical in shape. It has been reported that sausage was used by the Babylonians, Chinese and Greeks about 1500 B.C. It is one of the oldest and most popular comminuted meat products whose origin can be traced back in antiquity. USDA meat inspection committee classified sausage as fresh, uncooked smoked, cooked smoked, cooked dry, semi-dry, luncheon meat, loaves and jellied products....
The term sausage is derived from the Latin word "Salsus" and that refer to chopped or minced meat preserved by salting. In ancient times, sausage mixt...
cena: 219,18

 Comparison of Ghungroo, an Indian Pig Breed with Large White Yorkshire Anupam Khan Sudip Kumar Das Subhasish Biswas 9783659123382
Comparison of Ghungroo, an Indian Pig Breed with Large White Yorkshire

ISBN: 9783659123382 / Angielski / Miękka / 2012 / 112 str.

ISBN: 9783659123382/Angielski/Miękka/2012/112 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Anupam Khan; Sudip Kumar Das; Subhasish Biswas
Ghungroo (GR) is a native pig breed which is mainly reared by the tribes of Duars Valley and allied zone in India. Higher prolificacy, faster growth rate, consumers preference and adaptability to low managemental input are some of the excellent characteristics exhibited by this breed. To assess the breeds performance more comprehensively, the research work had been planned to evaluate the slaughter performance and meat quality of GR pigs. The same parameters were also considered in Large White Yorkshire (LWY) pigs for a comparative study between these two breeds. In terms of slaughter...
Ghungroo (GR) is a native pig breed which is mainly reared by the tribes of Duars Valley and allied zone in India. Higher prolificacy, faster growth r...
cena: 219,18

 Surface Decontamination of Carabeef Debasis De, Sudip Kumar Das, Subhasish Biswas 9783847310280
Surface Decontamination of Carabeef

ISBN: 9783847310280 / Angielski / Miękka / 2011 / 88 str.

ISBN: 9783847310280/Angielski/Miękka/2011/88 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Debasis De;Sudip Kumar Das;Subhasish Biswas
Hot water (74 C), Lactic acid solution (2%) and Chlorine solution (50 p.p.m.) were applied on the hind leg quarters of the buffalo carcasses in two different methods, viz., spraying and dipping for surface decontamination. Initially, the best decontamination was performed by lactic acid dip method. At 24 hours, hot water dip method was considered as effective followed by again lactic acid dip at 48 hours and 72 hours respectively. Lactic acid dip method reduced total plate count by 1.71 log c.f.u./cm2 from the initial microbial load at 0 hour, whereas the hot water dip method and Chlorine dip...
Hot water (74 C), Lactic acid solution (2%) and Chlorine solution (50 p.p.m.) were applied on the hind leg quarters of the buffalo carcasses in two di...
cena: 219,18


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia