• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Srinivasan Damodaran » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 6

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Food Proteins and Their Applications Srinivasan Damodaran 9780367401047
Food Proteins and Their Applications

ISBN: 9780367401047 / Angielski / Miękka / 2019 / 694 str.

ISBN: 9780367401047/Angielski/Miękka/2019/694 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Srinivasan Damodaran
cena: 302,37 zł

 Food Proteins and Lipids Srinivasan Damodaran 9781489917942
Food Proteins and Lipids

ISBN: 9781489917942 / Angielski / Miękka / 2013 / 212 str.

ISBN: 9781489917942/Angielski/Miękka/2013/212 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Srinivasan Damodaran
John E. Kinsella, Dean ofthe College of Agricultural and Environmental Sciences at the University of California-Davis, passed away on May 2, 1993, at the age of 55. In August 1995, fonner students and post-doctoral fellows of Dr. Kinsella met at the American Chemical Society National Meeting in Chicago to convene a Symposium on Food Proteins and Lipids to honor Dr. Kinsella's enonnous contribution to the field of food science and nutrition. This book is a collection of papers presented at that symposium. A native of Ireland, Dr. Kinsella received his bachelor's degree in agricultural sciences...
John E. Kinsella, Dean ofthe College of Agricultural and Environmental Sciences at the University of California-Davis, passed away on May 2, 1993, at ...
cena: 605,23 zł

 Food Proteins and Lipids S. Damodaran Srinivasan Damodaran 9780306455865
Food Proteins and Lipids

ISBN: 9780306455865 / Angielski / Twarda / 1997 / 212 str.

ISBN: 9780306455865/Angielski/Twarda/1997/212 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
S. Damodaran; Srinivasan Damodaran
John E. Kinsella, Dean ofthe College of Agricultural and Environmental Sciences at the University of California-Davis, passed away on May 2, 1993, at the age of 55. In August 1995, fonner students and post-doctoral fellows of Dr. Kinsella met at the American Chemical Society National Meeting in Chicago to convene a Symposium on Food Proteins and Lipids to honor Dr. Kinsella's enonnous contribution to the field of food science and nutrition. This book is a collection of papers presented at that symposium. A native of Ireland, Dr. Kinsella received his bachelor's degree in agricultural sciences...
John E. Kinsella, Dean ofthe College of Agricultural and Environmental Sciences at the University of California-Davis, passed away on May 2, 1993, at ...
cena: 605,23 zł

 Fennema's Food Chemistry Owen R. Fennema Srinivasan Damodaran Kirk L. Parkin 9781482208122
Fennema's Food Chemistry

ISBN: 9781482208122 / Angielski / Miękka / 2017 / 1107 str.

ISBN: 9781482208122/Angielski/Miękka/2017/1107 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Owen R. Fennema; Srinivasan Damodaran; Kirk L. Parkin

This latest edition of the most internationally respected reference in food chemistry for more than 30 years, Fennema's Food Chemistry, 5th Edition once again meets and surpasses the standards of quality and comprehensive information set by its predecessors. All chapters reflect recent scientific advances and, where appropriate, have expanded and evolved their focus to provide readers with the current state-of-the-science of chemistry for the food industry. This edition introduces new editors and contributors who are recognized experts in their fields.

The...

This latest edition of the most internationally respected reference in food chemistry for more than 30 years, Fennema's Food Chemistry, 5

cena: 351,15 zł

 Fennema's Food Chemistry Owen R. Fennema Srinivasan Damodaran Kirk L. Parkin 9781482243611
Fennema's Food Chemistry

ISBN: 9781482243611 / Angielski / Twarda / 2017 / 1124 str.

ISBN: 9781482243611/Angielski/Twarda/2017/1124 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Owen R. Fennema; Srinivasan Damodaran; Kirk L. Parkin

This latest edition of the most internationally respected reference in food chemistry for more than 30 years, Fennema's Food Chemistry, 5th Edition once again meets and surpasses the standards of quality and comprehensive information set by its predecessors. All chapters reflect recent scientific advances and, where appropriate, have expanded and evolved their focus to provide readers with the current state-of-the-science of chemistry for the food industry. This edition introduces new editors and contributors who are recognized experts in their fields.

The...

This latest edition of the most internationally respected reference in food chemistry for more than 30 years, Fennema's Food Chemistry, 5

cena: 1073,11 zł

 Food Proteins and Their Applications S. Damodaran Damodaran                                Srinivasan Damodaran 9780824798208
Food Proteins and Their Applications

ISBN: 9780824798208 / Angielski / Twarda / 1997 / 694 str.

ISBN: 9780824798208/Angielski/Twarda/1997/694 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
S. Damodaran;Damodaran; Srinivasan Damodaran
Reviews the physiochemical properties of the main food proteins and explores the interdependency between the structure-function relationship of specific protein classes and the processing technologies applied to given foods. The book offers solutions to current problems related to the complexity of food composition, preparation and storage, and includes such topics as foams, emulsions, gelation by macromolecules, hydrolysis, microparticles/fat replacers, protein-based edible films, and extraction procedures.
Reviews the physiochemical properties of the main food proteins and explores the interdependency between the structure-function relationship of specif...
cena: 1951,11 zł


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia