• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Sina Rezaei » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 6

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 The Science of Flour Milling Rezaei, Sina 9786208847081
The Science of Flour Milling

ISBN: 9786208847081 / Angielski / Miękka / 100 str.

ISBN: 9786208847081/Angielski/Miękka/100 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Sina Rezaei
This book provides a thorough and practical examination of the flour milling industry, from the fundamental principles of grain structure and selection to modern milling technologies. The book explains each step of the milling process, including cleaning, conditioning, grinding, and sifting, with an emphasis on process optimization and efficiency. It also covers quality control methods, safety standards, and the impact of different milling techniques on flour characteristics and end-use quality. Designed for food technologists, mill operators, researchers, and students in food science, this...
This book provides a thorough and practical examination of the flour milling industry, from the fundamental principles of grain structure and selectio...
cena: 295,46 zł

 La scienza della macinazione della farina Rezaei, Sina 9786208906023
La scienza della macinazione della farina

ISBN: 9786208906023 / Włoski / Miękka / 2025 / 128 str.

ISBN: 9786208906023/Włoski/Miękka/2025/128 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Sina Rezaei
cena: 295,46 zł

 Nauka o mieleniu maki Rezaei, Sina 9786208906030
Nauka o mieleniu maki

ISBN: 9786208906030 / Polski / Miękka / 2025 / 128 str.

ISBN: 9786208906030/Polski/Miękka/2025/128 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Sina Rezaei
cena: 295,46 zł

 A Ciência da Moagem de Farinha Rezaei, Sina 9786208906047
A Ciência da Moagem de Farinha

ISBN: 9786208906047 / Portugalski / Miękka / 2025 / 128 str.

ISBN: 9786208906047/Portugalski/Miękka/2025/128 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Sina Rezaei
cena: 295,46 zł

 Die Wissenschaft der Mehlmüllerei Rezaei, Sina 9786208905996
Die Wissenschaft der Mehlmüllerei

ISBN: 9786208905996 / Niemiecki / Miękka / 2025 / 136 str.

ISBN: 9786208905996/Niemiecki/Miękka/2025/136 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Sina Rezaei
The Science of Flour Milling: Principles, Processing, and Quality Assurance bietet eine gründliche und praktische Untersuchung der Mehlmüllerei, von den grundlegenden Prinzipien der Kornstruktur und -auswahl bis hin zu modernen Mahltechnologien. Das Buch erklärt jeden Schritt des Mahlprozesses, einschließlich Reinigung, Konditionierung, Vermahlung und Sichtung, wobei der Schwerpunkt auf Prozessoptimierung und Effizienz liegt. Außerdem werden Methoden der Qualitätskontrolle, Sicherheitsstandards und die Auswirkungen verschiedener Mahltechniken auf die Mehleigenschaften und die...
The Science of Flour Milling: Principles, Processing, and Quality Assurance bietet eine gründliche und praktische Untersuchung der Mehlmüllerei, von...
cena: 295,46 zł

 La science de la minoterie Rezaei, Sina 9786208906016
La science de la minoterie

ISBN: 9786208906016 / Francuski / Miękka / 2025 / 136 str.

ISBN: 9786208906016/Francuski/Miękka/2025/136 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Sina Rezaei
La science de la meunerie : Principes, traitement et assurance qualité fournit un examen approfondi et pratique de l'industrie de la meunerie, depuis les principes fondamentaux de la structure et de la sélection des grains jusqu'aux technologies de meunerie modernes. Le livre explique chaque étape du processus de mouture, y compris le nettoyage, le conditionnement, la mouture et le tamisage, en mettant l'accent sur l'optimisation et l'efficacité du processus. Il traite également des méthodes de contrôle de la qualité, des normes de sécurité et de l'impact des différentes techniques...
La science de la meunerie : Principes, traitement et assurance qualité fournit un examen approfondi et pratique de l'industrie de la meunerie, depuis...
cena: 295,46 zł


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia