• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

La science de la minoterie » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

La science de la minoterie

ISBN-13: 9786208906016 / Francuski / Miękka / 2025 / 136 str.

Sina Rezaei
La science de la minoterie Rezaei, Sina 9786208906016 Editions Notre Savoir - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

La science de la minoterie

ISBN-13: 9786208906016 / Francuski / Miękka / 2025 / 136 str.

Sina Rezaei
cena 295,46 zł
(netto: 281,39 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 295,46 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

La science de la meunerie : Principes, traitement et assurance qualité fournit un examen approfondi et pratique de l'industrie de la meunerie, depuis les principes fondamentaux de la structure et de la sélection des grains jusqu'aux technologies de meunerie modernes. Le livre explique chaque étape du processus de mouture, y compris le nettoyage, le conditionnement, la mouture et le tamisage, en mettant l'accent sur l'optimisation et l'efficacité du processus. Il traite également des méthodes de contrôle de la qualité, des normes de sécurité et de l'impact des différentes techniques de mouture sur les caractéristiques de la farine et la qualité de l'utilisation finale. Conçu pour les technologues alimentaires, les exploitants de moulins, les chercheurs et les étudiants en sciences alimentaires, cet ouvrage comble le fossé entre les connaissances théoriques et les applications industrielles, garantissant ainsi une production de farine de haute qualité sur le marché concurrentiel d'aujourd'hui.

Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Engineering (General)
Wydawca:
Editions Notre Savoir
Język:
Francuski
ISBN-13:
9786208906016
Rok wydania:
2025
Ilość stron:
136
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka
Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia