wyszukanych pozycji: 7
![]() |
Obtenção de Figos Secos
ISBN: 9786139685813 / Portugalski / Miękka / 2018 / 220 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
cena:
339,13 zł |
![]() |
Barra de cereal mista com o aproveitamento de subproduto de frutas : Análises químicas e físico-químicas da barra de cereal de abacaxi e de caju
ISBN: 9786139779468 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
cena:
175,96 zł |
![]() |
Auswirkungen des Zusatzes von Acerola-Resten auf die Eigenschaften von Joghurt
ISBN: 9786207188062 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
cena:
193,60 zł |
![]() |
Effetti dell'aggiunta di residui di acerola sulle caratteristiche dello yogurt
ISBN: 9786207188109 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
cena:
193,60 zł |
![]() |
Effects of adding acerola residue on yogurt characteristics
ISBN: 9786207188055 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
cena:
193,60 zł |
![]() |
Effets de l'ajout de r?sidus d'ac?rola sur les caract?ristiques du yaourt
ISBN: 9786207188079 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
cena:
193,60 zł |
![]() |
Efeitos da adi??o de res?duo de acerola nas caracter?sticas de iogurte
ISBN: 9786206758303 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
cena:
193,60 zł |