wyszukanych pozycji: 2
![]() |
Dzika spiżarnia. Wykorzystaj dary lasu, łąki..
ISBN: 9788383710556 / Polski / broszurowa / 2024 / 312 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 1-3 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) Smaki natury na wyciągnięcie rękiFascynujący przewodnik po dzikich roślinach, dzięki któremu odkryjesz bogactwo natury tuż za progiem swojego domu. Autor z pasją i wiedzą wprowadza czytelnika w świat dzikich roślin, prezentując praktyczne porady, ciekawostki oraz przepisy. Tłumaczy, jak rozpoznać te jadalne i odróżnić je od trujących. Zdradza również metody konserwacji roślin, dzięki którym można je dłużej przechowywać i przetwarzać.Znajdziesz tu sześćdziesiąt siedem przepisów na niezwykle odżywcze zielone koktajle, sałatki, dressingi, pasty, krakersy, dania...
Smaki natury na wyciągnięcie rękiFascynujący przewodnik po dzikich roślinach, dzięki któremu odkryjesz bogactwo natury tuż za progiem swojego ...
|
56,31 |
![]() |
Wild Edibles: A Practical Guide to Foraging, with Easy Identification of 60 Edible Plants and 67 Recipes
ISBN: 9781583946022 / Angielski / Miękka / 2013 / 296 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) In this field guide to foraging wild edible plants, Sergei Boutenko (son of raw-food guru Victoria Boutenko) explores the health benefits of wild-harvested food, explains how to safely identify trailside weeds, herbs, fruits, and greens that grow worldwide, and shares his delicious, nutrient-dense recipes.
Sergei Boutenko has been gathering wild plants since he was 13, when, early on in a 6-month hike from Mexico to Canada, he and his raw-food family ran out of provisions and turned to foraging for survival in the wild. Back in civilization, Boutenko was dismayed by the inferior quality... In this field guide to foraging wild edible plants, Sergei Boutenko (son of raw-food guru Victoria Boutenko) explores the health benefits of wild-harv...
|
cena:
75,83 |