• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Wild Edibles: A Practical Guide to Foraging, with Easy Identification of 60 Edible Plants and 67 Recipes » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wild Edibles: A Practical Guide to Foraging, with Easy Identification of 60 Edible Plants and 67 Recipes

ISBN-13: 9781583946022 / Angielski / Miękka / 2013 / 296 str.

Sergei Boutenko
Wild Edibles: A Practical Guide to Foraging, with Easy Identification of 60 Edible Plants and 67 Recipes Sergei Boutenko 9781583946022 North Atlantic Books,U.S. - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Wild Edibles: A Practical Guide to Foraging, with Easy Identification of 60 Edible Plants and 67 Recipes

ISBN-13: 9781583946022 / Angielski / Miękka / 2013 / 296 str.

Sergei Boutenko
cena 76,88
(netto: 73,22 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 76,25
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

In this field guide to foraging wild edible plants, Sergei Boutenko (son of raw-food guru Victoria Boutenko) explores the health benefits of wild-harvested food, explains how to safely identify trailside weeds, herbs, fruits, and greens that grow worldwide, and shares his delicious, nutrient-dense recipes.
Sergei Boutenko has been gathering wild plants since he was 13, when, early on in a 6-month hike from Mexico to Canada, he and his raw-food family ran out of provisions and turned to foraging for survival in the wild. Back in civilization, Boutenko was dismayed by the inferior quality of store-bought food and industrial agriculture, and began to regularly collect wild plants near his home and on his travels. Now, in "Wild Edibles, " he shares knowledge gleaned from years of live-food wildcrafting and thriving in harmony with nature.
This practical guide to plant foraging gives hikers, backpackers, raw foodists, gardeners, chefs, foodies, DIYers, survivalists, and off-the-grid enthusiasts the tools to identify, harvest, and prepare wild edible plants. The book outlines basic rules for safe wild-food foraging and discusses poisonous plants, plant identification protocol, gathering etiquette, and conservation.
Boutenko explores in detail the many rewards of eating wild flora: environmental protection, sustainability, saving money, economic self-sufficiency, and healthy living. He draws on thoroughly researched nutrition science to make a compelling case for the health benefits of a diverse, local-food diet that includes wild greens.
The majority of the 60 edible plants described in this field guide can be found worldwide, including common-growing trees. Over 300 color photos make plant identification easy and safe. A chapter containing 67 high-nutrient vegan recipes including green smoothies, salads and salad dressings, spreads and crackers, main courses, juices, and sweets provides inspiration to join Sergei on the trail to radiant health.
"Wild Edibles: A Practical Guide to Foraging, with Easy Identification of 60 Edible Plants and 67 Recipes"has taught me that my backyard is full of free food Way to go, Sergei. John Mackey, CEO of Whole Foods Market"

Kategorie:
Hobby, Dom
Kategorie BISAC:
House & Home > Sustainable Living
Nature > Plants - General
Nature > Reference
Wydawca:
North Atlantic Books,U.S.
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781583946022
Rok wydania:
2013
Ilość stron:
296
Waga:
0.56 kg
Wymiary:
22.61 x 15.24 x 1.78
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Glosariusz/słownik
Wydanie ilustrowane


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia