• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Rima Kumari » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 13

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Rastreio
Rastreio "in vitro" e indu??o de toler?ncia ao sal no arroz

ISBN: 9786207587391 / Portugalski

ISBN: 9786207587391/Portugalski

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Rima Kumari
cena: 223,72 zł

 
"In vitro"-Screening und Induktion von Salztoleranz bei Reis

ISBN: 9786207587438 / Niemiecki

ISBN: 9786207587438/Niemiecki

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Rima Kumari
cena: 223,72 zł

 Criblage
Criblage "in vitro" et induction de la tol?rance au sel chez le riz

ISBN: 9786207587414 / Francuski

ISBN: 9786207587414/Francuski

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Rima Kumari
cena: 223,72 zł

 In vitro Screening and Induction of Salt Tolerance in Rice Kumari, Rima 9783330342712
In vitro Screening and Induction of Salt Tolerance in Rice

ISBN: 9783330342712 / Angielski / Miękka / 2017 / 120 str.

ISBN: 9783330342712/Angielski/Miękka/2017/120 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Rima Kumari
cena: 223,72 zł

 Screening in vitro e induzione della tolleranza al sale nel riso Rima Kumari 9786207587407
Screening in vitro e induzione della tolleranza al sale nel riso

ISBN: 9786207587407 / Włoski

ISBN: 9786207587407/Włoski

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Rima Kumari
cena: 223,72 zł

 Dobawlenie stoimosti qmsa
Dobawlenie stoimosti qmsa "slonow'q noga" (Amorphophallus Paeoniifolius)

ISBN: 9786204517780 / Rosyjski / Miękka / 108 str.

ISBN: 9786204517780/Rosyjski/Miękka/108 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Andzhali Yadaw; Sadhna Singh; Rima Kumari
cena: 111,20 zł

 Adição de valor do Elephant Foot Yam (Amorphophallus Paeoniifolius) Yadav, Anjali, Singh, Sadhna, Kumari, Rima 9786204517773
Adição de valor do Elephant Foot Yam (Amorphophallus Paeoniifolius)

ISBN: 9786204517773 / Portugalski / Miękka / 108 str.

ISBN: 9786204517773/Portugalski/Miękka/108 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Anjali Yadav; Sadhna Singh; Rima Kumari
cena: 273,04 zł

 Wertschöpfung von Elefantenfuß-Yam (Amorphophallus Paeoniifolius) Yadav, Anjali, Singh, Sadhna, Kumari, Rima 9786204517735
Wertschöpfung von Elefantenfuß-Yam (Amorphophallus Paeoniifolius)

ISBN: 9786204517735 / Miękka / 108 str.

ISBN: 9786204517735/Miękka/108 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Anjali Yadav; Sadhna Singh; Rima Kumari
Die vorliegende Studie wurde durchgeführt, um Methoden zur Wertsteigerung von Elefantenfußsamen der Sorten NDA-5 und NDA-9 vorzuschlagen. Die Elefantenfußsamen wurden 15 Sekunden lang in kochendem Wasser blanchiert und anschließend wurde aus den blanchierten und nicht blanchierten Elefantenfußsamen durch Sonnentrocknung Mehl hergestellt. Die Nährstoffzusammensetzung und die Kosten des Produkts wurden berechnet. Von beiden Sorten waren die physikalischen Parameter von NDA-9 im Vergleich zu NDA-5 besser. Außerdem war die Schale (%) bei NDA-5 größer und die Mehlausbeute bei NDA-9...
Die vorliegende Studie wurde durchgeführt, um Methoden zur Wertsteigerung von Elefantenfußsamen der Sorten NDA-5 und NDA-9 vorzuschlagen. Die Elefan...
cena: 273,04 zł

 Aggiunta di valore dell'igname a piede d'elefante (Amorphophallus Paeoniifolius) Yadav, Anjali, Singh, Sadhna, Kumari, Rima 9786204517766
Aggiunta di valore dell'igname a piede d'elefante (Amorphophallus Paeoniifolius)

ISBN: 9786204517766 / Włoski / Miękka / 104 str.

ISBN: 9786204517766/Włoski/Miękka/104 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Anjali Yadav; Sadhna Singh; Rima Kumari
cena: 273,04 zł

 Value addition of Elephant Foot Yam (Amorphophallus Paeoniifolius) Yadav, Anjali, Singh, Sadhna, Kumari, Rima 9786204743042
Value addition of Elephant Foot Yam (Amorphophallus Paeoniifolius)

ISBN: 9786204743042 / Angielski / Miękka / 100 str.

ISBN: 9786204743042/Angielski/Miękka/100 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Anjali Yadav; Sadhna Singh; Rima Kumari
The present study was conducted to suggest value addition methods for elephant foot yam varieties namely NDA-5 and NDA-9. The elephant foot yam were subjected to blanching in boiling water for 15 seconds and then flour was prepared from blanched and unblanched elephant foot yam by sun drying. Nutritional composition and cost calculation of product was calculated. Among both the variety the physical parameter of NDA-9 was superior as compared to NDA-5. Further, the peel (%) was more in NDA-5 and flour recovery is more in NDA-9 and between treatments flour recovery was more in blanched....
The present study was conducted to suggest value addition methods for elephant foot yam varieties namely NDA-5 and NDA-9. The elephant foot yam were s...
cena: 273,04 zł

 Valorisation de l'igname pied d'éléphant (Amorphophallus Paeoniifolius) Yadav, Anjali, Singh, Sadhna, Kumari, Rima 9786204517759
Valorisation de l'igname pied d'éléphant (Amorphophallus Paeoniifolius)

ISBN: 9786204517759 / Francuski / Miękka / 112 str.

ISBN: 9786204517759/Francuski/Miękka/112 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Anjali Yadav; Sadhna Singh; Rima Kumari
La présente étude a été menée pour suggérer des méthodes de valorisation des variétés d'ignames pieds d'éléphant, à savoir NDA-5 et NDA-9. Les pattes d'éléphant ont été soumises à un blanchiment dans de l'eau bouillante pendant 15 secondes, puis de la farine a été préparée à partir de pattes d'éléphant blanchies et non blanchies par séchage au soleil. La composition nutritionnelle et le coût du produit ont été calculés. Parmi les deux variétés, le paramètre physique de NDA-9 était supérieur à celui de NDA-5. De plus, la pelure (%) était plus importante dans...
La présente étude a été menée pour suggérer des méthodes de valorisation des variétés d'ignames pieds d'éléphant, à savoir NDA-5 et NDA-9....
cena: 273,04 zł

 Effect of nitrogen and sulphur on mustard variety Varuna Arun Kumar Rima Kumari Raksha Pal Singh 9786203462180
Effect of nitrogen and sulphur on mustard variety Varuna

ISBN: 9786203462180 / Angielski / Miękka / 2021 / 112 str.

ISBN: 9786203462180/Angielski/Miękka/2021/112 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Arun Kumar; Rima Kumari; Raksha Pal Singh
cena: 246,14 zł

 Integrated weed management in lentil (Lens culinaris Medik) Jain, Vineet Kumar, Kumar, Arun, Kumari, Rima 9786203853308
Integrated weed management in lentil (Lens culinaris Medik)

ISBN: 9786203853308 / Angielski / Miękka / 152 str.

ISBN: 9786203853308/Angielski/Miękka/152 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Vineet Kumar Jain; Arun Kumar; Rima Kumari
A field experiment was conducted to evaluate the different weed control treatments in terms of weed management, growth and yield of lentil. The experiment consisting of ten treatments which were laid out in randomized block design with three replications. The treatment viz., quizalofop-ethyle @ 50 g. a.i. ha-1 POE + one hand weeding at 45 DAS (T8), pendimethalin @ 1.0 kg. a.i. ha-1 PE + one hand weeding at 30 DAS (T3), 25 percent higher seed rate + one hand weeding at 30 DAS (T10) and one hand weeding at 30 DAS (T3) can control weeds effectively in lentil. The yield potential of lentil can be...
A field experiment was conducted to evaluate the different weed control treatments in terms of weed management, growth and yield of lentil. The experi...
cena: 277,53 zł


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia