• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Bioactive Egg Compounds » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Bioactive Egg Compounds

ISBN-13: 9783540378839 / Angielski / Twarda / 2007 / 320 str.

Rainer Huopalathi; Rosina Lpez-Fandino; Marc Anton
Bioactive Egg Compounds Rainer Huopalathi Rosina Lpez-Fandino Marc Anton 9783540378839 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Bioactive Egg Compounds

ISBN-13: 9783540378839 / Angielski / Twarda / 2007 / 320 str.

Rainer Huopalathi; Rosina Lpez-Fandino; Marc Anton
cena 806,99
(netto: 768,56 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 771,08
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Bioactive Egg Compounds presents the latest results and concepts in the biotechnological use of egg compounds. Following an introduction to the different compounds of egg white, yolk and shell, the nutritive value of egg compounds is discussed. The text describes procedures for processing egg compounds to improve their nutritive value, including so-called enriched eggs. Also described is the isolation and application of egg compounds with special properties, such as antibiotic action.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Biochemia
Science > Biotechnology
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Springer
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783540378839
Rok wydania:
2007
Wydanie:
2007
Ilość stron:
320
Waga:
0.65 kg
Wymiary:
23.62 x 16.0 x 2.29
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Composition and Extraction of Egg Components.- Composition and Structure of Hen Egg Yolk.- Low-density Lipoproteins (LDL) or Lipovitellenin Fraction.- High-density Lipoproteins (HDL) or Lipovitellin Fraction.- Phosvitin.- Livetin Fractions (IgY).- Lysozyme.- Ovotransferrin.- Ovalbumin and Gene-Related Proteins.- Ovomucin.- Riboflavin-Binding Protein (Flavoprotein).- Avidin.- Proteases.- Antiproteases.- Minor Proteins.- Structure and Formation of the Eggshell.- Eggshell Matrix Proteins.- Function of Eggshell Matrix Proteins.- Use of Egg Compounds for Human Nutrition.- Nutritional Evaluation of Egg Compounds.- Concepts of Hypoallergenicity.- Egg Enrichment in Omega-3 Fatty Acids.- Enrichment in Vitamins.- Enrichment in Selenium and Other Trace Elements.- Use of Eggs for Human/Animal Health and Biotechnology.- Compounds with Antibacterial Activity.- Egg-Protein-Derived Peptides with Antihypertensive Activity.- Use of IgY Antibodies in Human and Veterinary Medicine.- Egg Compounds with Antioxidant and Mineral Binding Properties.- Use of Lecithin and Lecithin Fractions.- Extraction of Several Egg Compounds at a Pilot Scale.- Use of Egg Compounds for Cosmetics and Pharmaceutics.- Use of Egg Compounds for Cryoprotection of Spermatozoa.- Egg-Protein-Based Films and Coatings.- Magnetic Particles for Egg Research.- Avidin-Biotin Technology.

Hen eggs have exceptional potential as an inexhaustible source for a variety of products with unique properties. These products are valuable to human health and nutrition and can be used as raw materials for diverse purposes in the cosmetics and pharmaceutical industries.

Bioactive Egg Compounds presents the latest results and concepts in the biotechnological use of egg compounds. Following an introduction to the different compounds of egg white, yolk and shell, the nutritive value of egg compounds is discussed. Procedures for processing egg compounds to improve their nutritive value are described, including the concept of so-called enriched eggs. Also described is the isolation and application of egg compounds with special properties, such as antibiotic action.

The chapters are by authors from 12 countries, all renowned specialists, who are active in various fields of egg research, such as quality control, biochemistry, biophysics and biotechnology.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia