wyszukanych pozycji: 10
![]() |
Experiments in Microbial Fermentation
ISBN: 9786138929369 / Angielski / Miękka / 2020 / 92 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
268,56 zł |
![]() |
Chronopharmaceutical drug delivery of Salbutamol Sulphate
ISBN: 9783659137761 / Angielski / Miękka / 2012 / 124 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
264,53 zł |
![]() |
Bioprocess Technology
ISBN: 9786138933038 / Angielski / Miękka / 2020 / 160 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
358,23 zł |
![]() |
Osmotic Drug Delivery of Verapamil Hydrochloride
ISBN: 9783659137198 / Angielski / Miękka / 2012 / 120 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) The objective of this study is to develop controlled porosity osmotic pump tablet of Verapamil Hydrochloride, which is an antihypertensive candidate, using Polyethylene glycol (PEG) 400 as pore former in Cellulose acetate semipermeable membrane and Mannitol as a osmotic agent which release drug for extended period of time (24 h) and drug release of optimized formulation is independent of pH and agitation speed with zero order release.
The objective of this study is to develop controlled porosity osmotic pump tablet of Verapamil Hydrochloride, which is an antihypertensive candidate, ...
|
cena:
219,69 zł |
![]() |
EFFECT OF DIFFERENT COOKING METHODS
ISBN: 9786204983691 / Angielski / Miękka / 76 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) In the present study four cultivars of black gram NUK-17-02, NUK-17-05,NUK-17-06 and NUK-17-10 were chosen for analysis. The samples were analyzed under four different processed states like raw, boiled, pressure cooking and sprouting. Black gram genotype NUK-17-02 had highest amount of prolamine, sodium, manganese, zinc and sulfur contents compared to other genotypes. Among five black gram genotypes, highest total soluble sugar, non-reducing sugar, calcium and potassium content, were observed in genotype NUK-17-06. In a nutshell pressure cooking method was proved to best method as it could...
In the present study four cultivars of black gram NUK-17-02, NUK-17-05,NUK-17-06 and NUK-17-10 were chosen for analysis. The samples were analyzed und...
|
cena:
196,82 zł |
![]() |
Wirkung verschiedener Kochmethoden
ISBN: 9786205052112 / Miękka / 84 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) In der vorliegenden Studie wurden vier Sorten schwarzer Kichererbsen (NUK-17-02, NUK-17-05, NUK-17-06 und NUK-17-10) für die Analyse ausgewählt. Die Proben wurden in vier verschiedenen Verarbeitungszuständen analysiert: roh, gekocht, unter Druck gekocht und gekeimt. DerGenotyp NUK-17-02 wies imVergleich zu den anderen Genotypen den höchsten Gehalt anProlamin, Natrium, Mangan, Zink und Schwefel auf, während derGenotyp NUK-17-06 unter den fünf Genotypen den höchsten Gehalt an löslichem Gesamtzucker, nicht reduzierendem Zucker, Kalzium und Kalium aufwies. Zusammenfassend lässt sichsagen...
In der vorliegenden Studie wurden vier Sorten schwarzer Kichererbsen (NUK-17-02, NUK-17-05, NUK-17-06 und NUK-17-10) für die Analyse ausgewählt. Die...
|
cena:
196,82 zł |
![]() |
Effet des différentes méthodes de cuisson
ISBN: 9786205052143 / Francuski / Miękka / 84 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Dans la présente étude, quatre cultivars de black gram NUK-17-02, NUK-17-05, NUK-17-06 et NUK-17-10 ont été choisis pour être analysés. Les échantillons ont été analysés dans quatre états de traitement différents : cru, bouilli, cuisson sous pression et germination. Le génotype NUK-17-02 avait une teneur plus élevée enprolamine, en sodium, en manganèse, en zinc et en soufre que les autres génotypes, tandis que le gén otypeNUK-17-06 avait une teneur plus élevée en sucre soluble total, en sucre non réducteur, en calcium et en potassium que lescinq autres génotypes . En...
Dans la présente étude, quatre cultivars de black gram NUK-17-02, NUK-17-05, NUK-17-06 et NUK-17-10 ont été choisis pour être analysés. Les éch...
|
cena:
196,82 zł |
![]() |
Effetto di diversi metodi di cottura
ISBN: 9786205052150 / Włoski / Miękka / 80 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
196,82 zł |
![]() |
Vliqnie raznyh sposobow prigotowleniq
ISBN: 9786205052167 / Rosyjski / Miękka / 88 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
88,78 zł |
![]() |
COVID-19 and Artificial Intelligence: Application of Health Technologies in Neurological Science and Practice During and post-Pandemic
ISBN: 9780443154102 / Angielski / Miękka / 2024 Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) COVID-19 and Artificial Intelligence: Application of Health Technologies in Neurological Science and Practice During and post-Pandemic brings to light, both in theory and practice, newly available trends in design and use of robust systems and effective models for clinical practice using artificial intelligence. It also covers state-of-the-art case studies, technologies, and methodological approaches applied by researchers and medical practitioners to neurological patients’ care during and in preparedness to the aftermath of the COVID-19 pandemic. Artificial intelligence and machine...
COVID-19 and Artificial Intelligence: Application of Health Technologies in Neurological Science and Practice During and post-Pandemic brings to light...
|
cena:
646,95 zł |