• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Prabhat K Nema » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 8

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Drying Technologies for Foods Prabhat K. Nema 9789383305841
Drying Technologies for Foods

ISBN: 9789383305841 / Angielski / Twarda / 2015 / 374 str.

ISBN: 9789383305841/Angielski/Twarda/2015/374 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Prabhat K. Nema
This book is an effort to present in a progressive and systematic form the basic knowledge required both for selection and technical design of appropriate drying systems. This book consists of 15 chapters; the first chapter is dedicated to fundamental principles and basic terminology of drying followed by chapters offering a detailed description of different drying techniques and their applications. The challenge of developing advanced drying techniques for the food industry is followed in line with the demand for enhanced food quality and safety. Therefore, further chapters cover a...
This book is an effort to present in a progressive and systematic form the basic knowledge required both for selection and technical design of appropr...
cena: 1180,44

 Drying Technologies For Foods: Fundamentals And Applications: Part III Prabhat K. Nema 9789386546838
Drying Technologies For Foods: Fundamentals And Applications: Part III

ISBN: 9789386546838 / Angielski / Twarda / 2020 / 380 str.

ISBN: 9789386546838/Angielski/Twarda/2020/380 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Prabhat K. Nema
cena: 1180,44

 Unit Operations In Food Processing Prabhat K Nema 9789387973138
Unit Operations In Food Processing

ISBN: 9789387973138 / Angielski / Twarda / 2023 / 474 str.

ISBN: 9789387973138/Angielski/Twarda/2023/474 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
cena: 1156,25

 Drying Technologies for Foods: Fundamentals and Applications: Part-II Prabhat Kumar Nema Bariinder Kaur Arun Muiumdar 9789385516399
Drying Technologies for Foods: Fundamentals and Applications: Part-II

ISBN: 9789385516399 / Angielski / Twarda / 2016 / 332 str.

ISBN: 9789385516399/Angielski/Twarda/2016/332 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Prabhat Kumar Nema; Bariinder Kaur; Arun Muiumdar
cena: 1180,44

 Drying Technologies for Foods: Fundamentals & Applications:  Part II (Co-Published With CRC Press,UK) Nema, Prabhat, Barjindar Pal Kaur & Arun Majumdar 9788119072873
Drying Technologies for Foods: Fundamentals & Applications: Part II (Co-Published With CRC Press,UK)

ISBN: 9788119072873 / Angielski / Miękka / 2016 / 332 str.

ISBN: 9788119072873/Angielski/Miękka/2016/332 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
The second part comprises of 14 chapters presenting comprehensive yetconcise coverage of different novel drying techniques such as vacuum drying, refractance window dehydration technique, super critical drying, TES assisted solar drying etc. This volume also covers recent technologies and trends in medicinal herb, fruit leather and protein drying as well as packaging of dehydrated foods. The mechanism of deliquescence and caking process involved in drying of foods, effect of drying on functional properties of foods have been added.Different control and safety systems required to improve dryer...
The second part comprises of 14 chapters presenting comprehensive yetconcise coverage of different novel drying techniques such as vacuum drying, refr...
cena: 590,23

 Drying Technologies For Foods: Fundamentals And Applications Prabhat K Nema Barjinder Pal Kaur Arun S Mujumdar 9788119072866
Drying Technologies For Foods: Fundamentals And Applications

ISBN: 9788119072866 / Angielski

ISBN: 9788119072866/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Prabhat K Nema;Barjinder Pal Kaur;Arun S Mujumdar
cena: 590,23

 Drying Technologies for Foods: Fundamentals and Applications Prabhat K. Nema Barjinder Pal Kaur Arun S. Mujumdar 9781138733084
Drying Technologies for Foods: Fundamentals and Applications

ISBN: 9781138733084 / Angielski / Twarda / 2018 / 771 str.

ISBN: 9781138733084/Angielski/Twarda/2018/771 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Prabhat K. Nema; Barjinder Pal Kaur; Arun S. Mujumdar
Originally published in 3 volumes by New India Publishing Agency.
Originally published in 3 volumes by New India Publishing Agency.
cena: 846,63

 Drying Technologies For Foods: Fundamentals And Applications: Part III Prabhat K Nema Barjinder Pal Kaur Arun S Mujumdar 9788119072880
Drying Technologies For Foods: Fundamentals And Applications: Part III

ISBN: 9788119072880 / Angielski

ISBN: 9788119072880/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Prabhat K Nema;Barjinder Pal Kaur;Arun S Mujumdar
cena: 590,23


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia