wyszukanych pozycji: 25
![]() |
All In One Eng Communicative 9Th
ISBN: 9789368405504 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
378,72 zł |
![]() |
AIO CBSE English Communicative 10th
ISBN: 9789368401308 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
443,29 zł |
![]() |
AIO CBSE English Core 11th
ISBN: 9789368402299 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
426,07 zł |
![]() |
Modyfikacja, charakterystyka i waloryzacja lusek ciecierzycy
ISBN: 9786208645113 / Polski / Miękka / 2025 / 116 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
271,16 zł |
![]() |
Modifica, caratterizzazione e valorizzazione della lolla di ceci
ISBN: 9786208645090 / Włoski / Miękka / 2025 / 116 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
271,16 zł |
![]() |
AIO CBSE English Language & Literature 10th
ISBN: 9789368402237 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
593,93 zł |
![]() |
Modificação, caraterização e valorização da casca de grão-de-bico
ISBN: 9786208645120 / Portugalski / Miękka / 2025 / 116 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
271,16 zł |
![]() |
Modification, caractérisation et valorisation de l'enveloppe du pois chiche
ISBN: 9786208645083 / Francuski / Miękka / 2025 / 124 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) La balle de pois chiche est le principal sous-produit de la mouture des légumineuses lors de la transformation du pois chiche, qui est principalement utilisé pour l'alimentation des ruminants. Son importance nutritionnelle dans l'alimentation humaine est moins connue. La balle de pois chiche est une riche source de fibres alimentaires. L'enveloppe est un sous-produit généré lors de la torréfaction du pois chiche, ce qui permet d'obtenir un en-cas soufflé largement consommé. La torréfaction des graines de pois chiches, suivie du décorticage et de la mouture, est utilisée pour...
La balle de pois chiche est le principal sous-produit de la mouture des légumineuses lors de la transformation du pois chiche, qui est principalement...
|
cena:
271,16 zł |
![]() |
AIO CBSE English Language & Literature 9th
ISBN: 9789368402121 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
426,07 zł |
![]() |
Chickpea husk modification, characterization, and valorization
ISBN: 9786208422721 / Angielski / Miękka / 2025 / 104 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Chickpea husk is the major pulse milling by-product on processing of chickpea, which is mainly used as ruminant feed. Its nutritional significance in the human diet is less known. Chickpea husk is a rich source of dietary fibre. Husk is generated as by-product during roasting of chickpea for developing widely consumed puffed snack. Roasting of chickpea seeds, followed by dehusking and milling is used to prepare traditional product 'Sattu'. Chickpea husks contain various antinutritional substances like tannic acid and phytic acid. Chickpea husk was provided the hydro-thermal treatment to...
Chickpea husk is the major pulse milling by-product on processing of chickpea, which is mainly used as ruminant feed. Its nutritional significance in ...
|
cena:
271,16 zł |
![]() |
Modifizierung, Charakterisierung und Valorisierung von Kichererbsenschalen
ISBN: 9786208645069 / Niemiecki / Miękka / 2025 / 124 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Kichererbsenschalen sind das wichtigste Nebenprodukt bei der Verarbeitung von Kichererbsen, das hauptsächlich als Futtermittel für Wiederkäuer verwendet wird. Ihre ernährungsphysiologische Bedeutung für die menschliche Ernährung ist weniger bekannt. Kichererbsenschalen sind eine reichhaltige Quelle für Nahrungsfasern. Die Schale fällt als Nebenprodukt beim Rösten von Kichererbsen an, um den weit verbreiteten gepufften Snack herzustellen. Das Rösten von Kichererbsensamen, das anschließende Entschälen und Mahlen wird zur Herstellung des traditionellen Produkts "Sattu" verwendet....
Kichererbsenschalen sind das wichtigste Nebenprodukt bei der Verarbeitung von Kichererbsen, das hauptsächlich als Futtermittel für Wiederkäuer verw...
|
cena:
271,16 zł |
![]() |
Probiotic Research in Therapeutics: Volume 1: Applications in Cancers and Immunological Diseases
ISBN: 9789811582134 / Angielski / Twarda / 2020 / 367 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
403,47 zł |
![]() |
Quality of Life of Individuals with Paraplegia in Punjab
ISBN: 9783659445330 / Angielski / Miękka / 2013 / 160 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Spinal cord injury (SCI) is a devastating medical condition, which has life-changing consequences on numerous aspects of human functioning and participation. Persons with SCI are confronted with functional difficulties, including motor sensory impairments, bladder and bowel emptying, respiratory or blood pressure problems, which frequently result in limitations in activities and participation like, in mobility, in self-care, in communication and in domestic life. SCI has been studied in detail in the developed world. But, more than 80 % of the worlds population lives in the developing...
Spinal cord injury (SCI) is a devastating medical condition, which has life-changing consequences on numerous aspects of human functioning and partici...
|
cena:
322,36 zł |
![]() |
Probiotic Research in Therapeutics: Volume 4: Probiotics in Neurodegenerative Disorders
ISBN: 9789811667626 / Angielski / Miękka / 2023 / 254 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Humans have numerous microorganisms residing in the body, especially in the gut, far exceeding the human body's normal mammalian cells. Recent research links the gut microbiome, the population of microorganisms living in the gastrointestinal tract, with brain diseases. This volume explores the concept and possibility of its extension to manage a galaxy of CNS diseases, including Parkinson's, Alzheimer's, Autism spectrum disorders, depression, insomnia, and chronic fatigue syndrome. This volume elaborates about communication channels between gut and brain via the vagus nerve, short-chain fatty...
Humans have numerous microorganisms residing in the body, especially in the gut, far exceeding the human body's normal mammalian cells. Recent researc...
|
cena:
645,58 zł |
![]() |
Raule Dilaan de
ISBN: 9789354525124 / Angielski / Miękka / 2022 / 152 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
68,83 zł |
![]() |
Probiotic Research in Therapeutics: Volume 3: Probiotics and Gut Skin Axis–Inside Out and Outside In
ISBN: 9789811656309 / Angielski / Miękka / 2022 / 293 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Recent research in science establishes a direct relation between human gut and skin. Several species of live microbes inhabit the human skin and intestines which far outnumbers the mammalian cells in the human body. Research interest of Nextgen scientists is focused on beneficially harnessing this microbial population to address skin disorders like acne, rosacea, eczema, premature aging, and skin cancer which are established to be a result of skin-microbiome dysbiosis. This volume highlights evidence-based endeavours of the scientific community in this sector. Currently there is no concrete...
Recent research in science establishes a direct relation between human gut and skin. Several species of live microbes inhabit the human skin and intes...
|
cena:
685,93 zł |
![]() |
Probiotic Research in Therapeutics: Volume 3: Probiotics and Gut Skin Axis-Inside Out and Outside in
ISBN: 9789811656279 / Angielski / Twarda / 2021 / 308 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
685,93 zł |
![]() |
EMS Internationalisation
ISBN: 9786204927176 / Francuski / Miękka / 204 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Le livre étudie le statut actuel de l'internationalisation des petites et moyennes entreprises dans le secteur manufacturier du Punjab. L'internationalisation des PME a déjà fait l'objet de recherches, mais il existe toujours une lacune quant à la manière dont elle se déroule et aux facteurs qui poussent ces entreprises à entrer sur de nouveaux marchés. L'internationalisation des entreprises est un vaste sujet qui comprend un large éventail de théories d'internationalisation, de dimensions, de modèles et de divers facteurs d'influence qui affectent leurs processus...
Le livre étudie le statut actuel de l'internationalisation des petites et moyennes entreprises dans le secteur manufacturier du Punjab. L'internation...
|
cena:
344,78 zł |
![]() |
SME Internationalisation
ISBN: 9786200294142 / Angielski / Miękka / 2019 / 220 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
344,78 zł |
![]() |
Internacionalização das PME
ISBN: 9786204927152 / Portugalski / Miękka / 200 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
344,78 zł |