• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Palanisamy Preetha » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 9

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Traceability in food industry Palanisamy, Preetha 9783659498831
Traceability in food industry

ISBN: 9783659498831 / Angielski / Miękka / 2013 / 60 str.

ISBN: 9783659498831/Angielski/Miękka/2013/60 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Palanisamy Preetha;J. Deepa
Traceability is a concept that can be applied to all sectors: chemical, pharmaceutical, automobile, etc..We will focus particularly on traceability in the food industry, which is currently component of ensuring food safety. In the food chain, traceability means the ability to trace and follow a food, feed, food producing animal or substance through all stages of production and distribution. Many manufacturing systems, including food manufacturing, have sought registration to the ISO 9001 Quality Standards.
Traceability is a concept that can be applied to all sectors: chemical, pharmaceutical, automobile, etc..We will focus particularly on traceability in...
cena: 178,89 zł

 Technologie der Fleischverarbeitung - ein Überblick Jaganathan, Deepa, Palanisamy, Preetha, Perumal, Rajkumar 9786203811636
Technologie der Fleischverarbeitung - ein Überblick

ISBN: 9786203811636 / Niemiecki / Miękka / 64 str.

ISBN: 9786203811636/Niemiecki/Miękka/64 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Deepa Jaganathan; Preetha Palanisamy; Rajkumar Perumal
Eine Vielzahl von fleischbasierten Fertiggerichten wie überzogenes Fleisch, gepökeltes Fleisch, geräuchertes Fleisch und kommunizierte Fleischprodukte sind aufgrund ihrer Vielseitigkeit und überlegenen sensorischen Eigenschaften beliebt. Die Nachfrage nach verarbeiteten Fleischprodukten steigt aufgrund von Urbanisierung, verbessertem Lebensstandard und veränderten Lebensgewohnheiten. Sie bietet zahlreiche Vorteile wie Wertschöpfung, Verbesserung des Nährwerts und des Texturprofils sowie Reduzierung der Produktionskosten. Die Vielfalt der Lebensmittel, die verarbeitet werden können,...
Eine Vielzahl von fleischbasierten Fertiggerichten wie überzogenes Fleisch, gepökeltes Fleisch, geräuchertes Fleisch und kommunizierte Fleischprodu...
cena: 178,89 zł

 
Tecnologia di lavorazione della carne - una panoramica

ISBN: 9786203811667 / Włoski / Miękka / 60 str.

ISBN: 9786203811667/Włoski/Miękka/60 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Deepa Jaganathan; Preetha Palanisamy; Rajkumar Perumal
cena: 178,89 zł

 
Tecnologia de processamento de carne - uma visão geral

ISBN: 9786203811674 / Portugalski / Miękka / 60 str.

ISBN: 9786203811674/Portugalski/Miękka/60 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Deepa Jaganathan; Preetha Palanisamy; Rajkumar Perumal
cena: 178,89 zł

 
La technologie de la transformation de la viande - un aperçu

ISBN: 9786203811650 / Francuski / Miękka / 64 str.

ISBN: 9786203811650/Francuski/Miękka/64 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Deepa Jaganathan; Preetha Palanisamy; Rajkumar Perumal
Une variété de produits de restauration rapide à base de viande, tels que la viande enrobée, la viande salée, la viande fumée, les produits de viande en commun, ont été populaires en raison de leur polyvalence et de leurs propriétés sensorielles supérieures. La demande de produits carnés transformés augmente en raison de l'urbanisation, de l'amélioration du niveau de vie et de l'évolution des modes de vie. La transformation apporte de multiples avantages tels que l'ajout de valeur, l'amélioration de la valeur nutritive et des profils de texture, ainsi que la réduction des...
Une variété de produits de restauration rapide à base de viande, tels que la viande enrobée, la viande salée, la viande fumée, les produits de v...
cena: 178,89 zł

 Meat Processing Technology - an Overview Jaganathan, Deepa, Palanisamy, Preetha, Perumal, Rajkumar 9786203927351
Meat Processing Technology - an Overview

ISBN: 9786203927351 / Angielski / Miękka / 72 str.

ISBN: 9786203927351/Angielski/Miękka/72 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Deepa Jaganathan; Preetha Palanisamy; Rajkumar Perumal
Variety of convenience meat based fast foods such as enrobed (coated) meat, cured meat, smoked meat, communited meat products have been popular by virtue of their versatility and superior sensory properties. The demand for processed meat products is increasing due to urbanization, improved standards of living and changing lifestyles. It contributes multiple benefits like value addition, improvement of nutritive value and texture profiles as well as reduction of production cost. The variety of foods that can be processed product really has no limit and depends upon imagination of various...
Variety of convenience meat based fast foods such as enrobed (coated) meat, cured meat, smoked meat, communited meat products have been popular by vir...
cena: 178,89 zł

 
Tehnologiq pererabotki mqsa - obzor

ISBN: 9786203811681 / Rosyjski / Miękka / 64 str.

ISBN: 9786203811681/Rosyjski/Miękka/64 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Deepa Yaganathan; Preetha Palanisamy; Rajkumar Perumal
cena: 88,78 zł

 Application of Pulsed Ultra Violet light in Food Processing Palanisamy Preetha                       Jaganathan Deepa 9783659647574
Application of Pulsed Ultra Violet light in Food Processing

ISBN: 9783659647574 / Angielski / Miękka / 2014 / 52 str.

ISBN: 9783659647574/Angielski/Miękka/2014/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Palanisamy Preetha;Jaganathan Deepa
Consumers are increasingly aware of the health bene ts and risks associated with consumption of food. To meet consumer's expectations, the food industry is devoting considerable resources and expertise to the production of wholesome and safe products. Pulsed light is one of the non thermal method of Food preservation. Pulsed light (PL) consists of a successive repetition of short duration and high power ashes of broadband emission light (200-1000 nm), could be a suitable for inactivating pathogenic and spoilage microorganisms."
Consumers are increasingly aware of the health bene ts and risks associated with consumption of food. To meet consumer's expectations, the food indust...
cena: 160,95 zł

 Application of Electron Beam Irradiation in Food Processing Palanisamy Preetha                       Dhanapaul Selvaraj Aniesrani Delfiya 9783659810008
Application of Electron Beam Irradiation in Food Processing

ISBN: 9783659810008 / Angielski / Miękka / 2015 / 56 str.

ISBN: 9783659810008/Angielski/Miękka/2015/56 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Palanisamy Preetha;Dhanapaul Selvaraj Aniesrani Delfiya
Food irradiation is a process in which food products are exposed to a controlled amount of radiant energy to increase the safety of the food and to extend shelf life of the food. Irradiation is also known as Ionizing radiation. The type of radiation of primary interest in food preservation is gamma rays, X-rays and electron-beam (E-beam).
Food irradiation is a process in which food products are exposed to a controlled amount of radiant energy to increase the safety of the food and to ex...
cena: 178,89 zł


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia