wyszukanych pozycji: 5
![]() |
The Art Of Preserving All Kinds Of Animal And Vegetable Substances For Several Years: A Work Published By Order Of The French Minister Of The Interior
ISBN: 9789354204487 / Angielski / Miękka / 2021 / 102 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
43,04 zł |
![]() |
The Art of Preserving All Kinds of Animal and Vegetable Substances For Several Years.
ISBN: 9781023308120 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
133,21 zł |
![]() |
The Art of Preserving All Kinds of Animal and Vegetable Substances For Several Years.
ISBN: 9781023308069 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
77,26 zł |
![]() |
The Art of Preserving Meats and Vegetables: The Art of Preserving Animal and Vegetable Substances
ISBN: 9781986056632 / Angielski / Miękka / 2018 / 194 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
60,49 zł |
![]() |
Die Kunst, alle animalischen und vegetabilischen Substanzen in voller Frische zu erhalten
ISBN: 9783756856978 / Niemiecki / Miękka / 2022 / 158 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
72,23 zł |