• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Die Kunst, alle animalischen und vegetabilischen Substanzen in voller Frische zu erhalten » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Die Kunst, alle animalischen und vegetabilischen Substanzen in voller Frische zu erhalten

ISBN-13: 9783756856978 / Niemiecki / Miękka / 2022 / 158 str.

Herausgeber Dieter Seppelt; Nicolas Appert
Die Kunst, alle animalischen und vegetabilischen Substanzen in voller Frische zu erhalten Herausgeber Dieter Seppelt Nicolas Appert 9783756856978 Books on Demand - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Die Kunst, alle animalischen und vegetabilischen Substanzen in voller Frische zu erhalten

ISBN-13: 9783756856978 / Niemiecki / Miękka / 2022 / 158 str.

Herausgeber Dieter Seppelt; Nicolas Appert
cena 72,43
(netto: 68,98 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 71,83
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Health & Fitness > General
Wydawca:
Books on Demand
Język:
Niemiecki
ISBN-13:
9783756856978
Rok wydania:
2022
Dostępne języki:
Ilość stron:
158
Waga:
0.18 kg
Wymiary:
20.32 x 12.7 x 0.94
Oprawa:
Miękka

Dieter Seppelt, Jahrgang 1946, freier Mitarbeiter beim "Braunschweiger Journal" stieß bei seinen Recherchen zu einem Artikel über Konservierung von Lebensmittel auf Nicolas Appert und war der Meinung, dass dessen Erfahrungen in der Haltbarmachung von Speis und Trank allzeit aktuell sind und jedermann/frau zugänglich gemacht werden müssten. Nicolas Appert (1749 - 1841), französischer Konditor und Erfinder der Konservierung und Haltbarmachung von Lebensmitteln, hielt all seine Entdeckungen und Erfahrungen akribisch in einem Buch fest, dass 1813 in Paris erschien. Seine Vita ist in Wikipedia umfassend beschrieben.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia