• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Murlidhar Meghwal » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 13

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Performance Evaluation of Dehulled Red Gram Separator Ravi Shankar Murlidhar Meghwal 9783659153143
Performance Evaluation of Dehulled Red Gram Separator

ISBN: 9783659153143 / Angielski / Miękka / 2012 / 60 str.

ISBN: 9783659153143/Angielski/Miękka/2012/60 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Ravi Shankar; Murlidhar Meghwal
Pulses are the main part of day to day to main food of the human being. Particularly it makes the main part of the vegetarian food eating people. It provides use full proteins to body. Red gram is one of the important dhal produced in plenty in India. This book deals with the milling operation of red gram. Milling is helps to retain use full nutrients content of the dhal and help to save revenue occurring in processing. Todays engineering and research are more interested in using modern milling technique for red gram dhal there for in this study the performance of CFTRI dhal mill has been...
Pulses are the main part of day to day to main food of the human being. Particularly it makes the main part of the vegetarian food eating people. It p...
cena: 219,69 zł

 Food Engineering: Emerging Issues, Modeling, and Applications Murlidhar Meghwal Megh R. Goyal 9781771883689
Food Engineering: Emerging Issues, Modeling, and Applications

ISBN: 9781771883689 / Angielski / Twarda / 2016 / 396 str.

ISBN: 9781771883689/Angielski/Twarda/2016/396 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Murlidhar Meghwal; Megh R. Goyal

This new volume presents a selection of recent advances and emerging trends in food process engineering from several disciplines. Exploring the key concepts of food engineering, Food Engineering: Emerging Issues, Modeling, and Applications presents the information in four parts: Modeling in food engineering; Research advances in food engineering; Role of food engineering in human health; Emerging issues and applications in food engineering.


This new volume presents a selection of recent advances and emerging trends in food process engineering from several disciplines. Exploring the key...

cena: 536,56 zł

 Developing Technologies in Food Science: Status, Applications, and Challenges Murlidhar Meghwal Megh R. Goyal 9781771884471
Developing Technologies in Food Science: Status, Applications, and Challenges

ISBN: 9781771884471 / Angielski / Twarda / 2017 / 356 str.

ISBN: 9781771884471/Angielski/Twarda/2017/356 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Murlidhar Meghwal; Megh R. Goyal

This new volume, the 7th in the Innovations in Agricultural & Biological Engineering book series, focuses on emerging trends, applications and challenges in food science and technology. While food science and technology is not a new field, it is constantly changing due to new technology, new science, and new demands. This multidisciplinary book not only considers food processing, preservation, and distribution, but it also taken into account the consumer's wants and needs.

Included is a report of the status of agricultural production and food processing industries in India...

This new volume, the 7th in the Innovations in Agricultural & Biological Engineering book series, focuses on emerging trends, applications and chal...

cena: 487,78 zł

 Developing Technologies in Food Science: Status, Applications, and Challenges Murlidhar Meghwal Megh R. Goyal 9781774630419
Developing Technologies in Food Science: Status, Applications, and Challenges

ISBN: 9781774630419 / Angielski / Miękka / 2021 / 400 str.

ISBN: 9781774630419/Angielski/Miękka/2021/400 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Murlidhar Meghwal; Megh R. Goyal
cena: 404,81 zł

 State-Of-The-Art Technologies in Food Science: Human Health, Emerging Issues and Specialty Topics Murlidhar Meghwal Megh R. Goyal 9781771886161
State-Of-The-Art Technologies in Food Science: Human Health, Emerging Issues and Specialty Topics

ISBN: 9781771886161 / Angielski / Twarda / 2018 / 364 str.

ISBN: 9781771886161/Angielski/Twarda/2018/364 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Murlidhar Meghwal; Megh R. Goyal
cena: 604,84 zł

 Food Engineering: Emerging Issues, Modeling, and Applications Murlidhar Meghwal Megh R. Goyal 9781774636206
Food Engineering: Emerging Issues, Modeling, and Applications

ISBN: 9781774636206 / Angielski / Miękka / 2021 / 396 str.

ISBN: 9781774636206/Angielski/Miękka/2021/396 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Murlidhar Meghwal; Megh R. Goyal
cena: 404,81 zł

 Dairy Engineering: Advanced Technologies and Their Applications Murlidhar Meghwal Megh R. Goyal Rupesh S. Chavan 9781771883801
Dairy Engineering: Advanced Technologies and Their Applications

ISBN: 9781771883801 / Angielski / Twarda / 2017 / 350 str.

ISBN: 9781771883801/Angielski/Twarda/2017/350 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Murlidhar Meghwal; Megh R. Goyal; Rupesh S. Chavan

Written for and by dairy and food engineers with experience in the field, this new volume provides a wealth of valuable information on dairy technology and its applications. The book covers devices, standardization, packaging, ingredients, laws and regulatory guidelines, food processing methods, and more. The coverage of each topic is comprehensive enough to serve as an overview of the most recent and relevant research and technology.


Written for and by dairy and food engineers with experience in the field, this new volume provides a wealth of valuable information on dairy techno...

cena: 585,33 zł

 Food Technology: Applied Research and Production Techniques Murlidhar Meghwal Megh R. Goyal Mital J. Kaneria 9781771885096
Food Technology: Applied Research and Production Techniques

ISBN: 9781771885096 / Angielski / Twarda / 2017 / 412 str.

ISBN: 9781771885096/Angielski/Twarda/2017/412 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Murlidhar Meghwal; Megh R. Goyal; Mital J. Kaneria

In this era of climate change and food/water/natural resource crises, it is important that current advancements in technology are made taking into consideration the impact on humanity and the environment. This new volume, Food Technology: Applied Research and Production Techniques, in the Innovations in Agricultural and Biological Engineering book series, looks at recent developments and innovations in food technology and sustainable technologies. Advanced topics in the volume include food processing, preservation, nutritional analysis, quality control and maintenance as...

In this era of climate change and food/water/natural resource crises, it is important that current advancements in technology are made taking into ...

cena: 634,12 zł

 Food Technology: Applied Research and Production Techniques Murlidhar Meghwal Megh R. Goyal Mital J. Kaneria 9781774636855
Food Technology: Applied Research and Production Techniques

ISBN: 9781774636855 / Angielski / Miękka / 2021 / 370 str.

ISBN: 9781774636855/Angielski/Miękka/2021/370 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Murlidhar Meghwal; Megh R. Goyal; Mital J. Kaneria
cena: 404,81 zł

 Dairy Engineering: Advanced Technologies and Their Applications Murlidhar Meghwal Megh R. Goyal Rupesh S. Chavan 9781774637128
Dairy Engineering: Advanced Technologies and Their Applications

ISBN: 9781774637128 / Angielski / Miękka / 2021 / 398 str.

ISBN: 9781774637128/Angielski/Miękka/2021/398 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Murlidhar Meghwal; Megh R. Goyal; Rupesh S. Chavan
cena: 404,81 zł

 State-Of-The-Art Technologies in Food Science: Human Health, Emerging Issues and Specialty Topics Murlidhar Meghwal Megh R. Goyal 9781774630525
State-Of-The-Art Technologies in Food Science: Human Health, Emerging Issues and Specialty Topics

ISBN: 9781774630525 / Angielski / Miękka / 2021 / 396 str.

ISBN: 9781774630525/Angielski/Miękka/2021/396 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Murlidhar Meghwal; Megh R. Goyal
cena: 404,81 zł

 Food Process Engineering: Emerging Trends in Research and Their Applications Murlidhar Meghwal Megh R. Goyal 9781774637036
Food Process Engineering: Emerging Trends in Research and Their Applications

ISBN: 9781774637036 / Angielski / Miękka / 2021 / 436 str.

ISBN: 9781774637036/Angielski/Miękka/2021/436 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Murlidhar Meghwal; Megh R. Goyal
cena: 404,81 zł

 Food Process Engineering: Emerging Trends in Research and Their Applications Murlidhar Meghwal Megh R. Goyal 9781771884020
Food Process Engineering: Emerging Trends in Research and Their Applications

ISBN: 9781771884020 / Angielski / Twarda / 2016 / 436 str.

ISBN: 9781771884020/Angielski/Twarda/2016/436 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Murlidhar Meghwal; Megh R. Goyal

Food Process Engineering: Emerging Trends in Research and Their Applications provides a global perspective of present-age frontiers in food process engineering research, innovation, and emerging trends. It provides an abundance of new information on a variety of issues and problems in food processing technology. Divided into five parts, the book presents new research on new trends and technologies in food processing, ultrasonic treatment of foods, foods for specific needs, food preservation, and food hazards and their controls.


Food Process Engineering: Emerging Trends in Research and Their Applications provides a global perspective of present-age frontier...

cena: 512,17 zł


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia