• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Advances in Noninvasive Food Analysis » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Advances in Noninvasive Food Analysis

ISBN-13: 9781138585614 / Angielski / Twarda / 2019 / 238 str.

Muhammad Kashif Iqbal Khan
Advances in Noninvasive Food Analysis Muhammad Kashif Iqbal Khan 9781138585614 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Advances in Noninvasive Food Analysis

ISBN-13: 9781138585614 / Angielski / Twarda / 2019 / 238 str.

Muhammad Kashif Iqbal Khan
cena 878,00 zł
(netto: 836,19 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 856,36 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This book explores the potential and recent advances in noninvasive food analysis techniques used to ensure food quality and safety. Such cost-reducing and time-saving non-destructive food analysis techniques covered include, Infrared, Raman Spectroscopy, and Nuclear Magnetic Resonance. The book also covers data processing and modelling.

Kategorie:
Nauka, Chemia
Kategorie BISAC:
Science > Chemia - Analityczna
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
CRC Press
Seria wydawnicza:
Contemporary Food Engineering
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781138585614
Rok wydania:
2019
Numer serii:
000366651
Ilość stron:
238
Waga:
0.61 kg
Wymiary:
23.62 x 15.75 x 1.52
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

1)Introduction 2)Near Infrared 3)Mid Infrared 4)Vibrational Spectroscopy for Food Analysis 5)Microwaves as Non-Invasive Analytical Tool 6)Ultrasounds 7)Nuclear Magnetic Resonance 8)Role of Nanotechnology in Non-Invasive Food Analysis 9)Electronic Nose 10)Image Analysis



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia