• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Proteomics in Food Science: From Farm to Fork » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Proteomics in Food Science: From Farm to Fork

ISBN-13: 9780128040072 / Angielski / Miękka / 2017 / 538 str.

Michelle Lisa Colgrave
Proteomics in Food Science: From Farm to Fork Michelle Lisa Colgrave 9780128040072 Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Proteomics in Food Science: From Farm to Fork

ISBN-13: 9780128040072 / Angielski / Miękka / 2017 / 538 str.

Michelle Lisa Colgrave
cena 574,40
(netto: 547,05 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 569,69
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Proteomics in Food Science: From Farm to Fork is a solid reference providing concepts and practical applications of proteomics for those in various disciplines of food science. The book covers a range of methods for elucidating the identity or composition of specific proteins in foods or cells related to food science, from spoilage organisms, to edible components. A variety of analytical platforms are described, ranging from the usage of simple electrophoresis, to more sophisticated mass spectrometry and bio-informatic platforms. The book is designed for food scientists, technologists, food industry workers, microbiologists, and public health workers, and can also be a valuable reference book for students.

  • Includes a variety of analytical platforms, ranging from simple electrophoresis to more sophisticated mass spectrometry and bio-informatic platforms
  • Presents analytical techniques for each food domain, including beverages, meats, dairy and eggs, fruit, fish/seafood, cereals, nuts, and grains that range from sample collection, proportion, and storage analysis
  • Provides applications of proteomics in hot topics area of food safety, including food spoilage, pathogenic organisms, and allergens
  • Covers major pathogens of concern e.g., Salmonella and applications to animal husbandry

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Mikrobiologia
Science > Biochemia
Wydawca:
Academic Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128040072
Rok wydania:
2017
Ilość stron:
538
Waga:
0.90 kg
Wymiary:
23.5 x 19.05 x 2.77
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

"...introduces a number of methods for determining the identity or composition of specific proteins in foods or cells related to food science: from edible components to spoilage organisms...designed for food scientists, technologists, food industry workers, microbiologists, and public health workers, and can also be a valuable reference book for students."--Acta Alimentaria

Section 1. Application to Plants - Cereals, Nuts, Pulses, and Fruits 1. Postharvest Proteomics of Perishables 2. Proteomics of Rice-Our Most Valuable Food Crop 3. Proteomics as a Tool to Understand Maize Biology and to Improve Maize Crop 4. Proteomics of Wheat Flour 5. Barley Grain Proteomics 6. Proteomics of Soybean Plants 7. Proteomics of Hazelnut (Corylus avellana) 8. Proteomic as a Tool to Study Fruit Ripening

Section 2. Application to Farm Animals - Meats, Dairy, and Eggs 9. From Farm to Fork: Proteomics in Farm Animal Care and Food Production 10. Proteomics of Color in Fresh Muscle Foods 11. Proteomic Investigations of Beef Tenderness 12. Protein Modifications in Cooked Pork Products 13. Poultry and Rabbit Meat Proteomics 14. Using Peptidomics to Determine the Authenticity of Processed Meat 15. Proteomic Characterization of Nonenzymatic Modifications Induced in Bovine Milk Following Thermal Treatments 16. Proteomics of Egg White

Section 3. Application to Aquaculture 17. Proteomics in Aquaculture: Quality and Safety 18. Proteomics to Assess Fish Quality and Bioactivity 19. Proteomic Identification of Commercial Fish Species 20. Food Authentication of Seafood Species 21. Proteomic Analysis of Disease in Sydney Rock Oysters

Section 4. Processed Foods 22. Proteomics of Fermented Milk Products 23. Proteomic Analysis of Beer 24. Proteomics of Grapevines and Wines

Section 5. Food Spoilage, Pathogenic Organisms and Allergens 25. Proteomics of Food Spoilage Pathogens 26. Biotyping Meets Proteomics: Mass Spectrometry-Based Approaches for Characterization of Microorganisms 27. Proteomics Analyses Applied to the Human Foodborne Bacterial Pathogen Campylobacter spp. 28. Proteomic Approaches for Allergen Analysis in Crop Plants 29. Detection of Microbial Toxins by -Omics Methods: A Growing Role of Proteomics



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia