wyszukanych pozycji: 17
![]() |
Anti-bacterial activity of lactobacillus plantarum
ISBN: 9786204437064 / Angielski / Miękka / 88 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Lactic acid bacteria have been used for centuries as protective agents in fermented foods. These bacteria are present in a wide variety of foods, fermented milk, yoghurts, cheeses and fermented meat products. The contamination of food by pathogenic germs is a major problem for the consumer, especially in the summer period when food poisoning appears. To fight against these germs involved in these intoxications, strains of lactic acid bacteria have been isolated and identified from raw goat milk in the western regions of the country. Thus, different strains of commercial or scientific interest...
Lactic acid bacteria have been used for centuries as protective agents in fermented foods. These bacteria are present in a wide variety of foods, ferm...
|
cena:
246,14 |
![]() |
Antibakterial'naq aktiwnost' laktobakterij plantarum
ISBN: 9786204437101 / Rosyjski / Miękka / 96 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
111,20 |
![]() |
Antibakterielle Aktivität von Lactobacillus plantarum
ISBN: 9786204437057 / Niemiecki / Miękka / 96 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Milchsäurebakterien werden seit mehreren Jahrhunderten als Schutzmittel in fermentierten Lebensmitteln verwendet. Diese Bakterien sind in einer Vielzahl von Lebensmitteln, fermentierter Milch, Joghurt, Käse und fermentierten Fleischprodukten enthalten. Die Kontamination von Lebensmitteln mit pathogenen Keimen ist ein großes Problem für die Verbraucher, insbesondere in den Sommermonaten, in denen lebensmittelbedingte Vergiftungen häufig auftreten. Zur Bekämpfung dieser Keime, die an Vergiftungen beteiligt sind, wurden Stämme von Milchsäurebakterien aus Ziegenrohmilch in den westlichen...
Milchsäurebakterien werden seit mehreren Jahrhunderten als Schutzmittel in fermentierten Lebensmitteln verwendet. Diese Bakterien sind in einer Vielz...
|
cena:
246,14 |
![]() |
Konserwirowanie produktow pitaniq
ISBN: 9786208275792 / Rosyjski / Miękka / 200 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
358,23 |
![]() |
Activité anti-bactérienne de lactobacillus plantarum : Le bio-contrôle des bactéries d'altération alimentaire par les bactéries lactiques du genre lactobacillus.
ISBN: 9786139515813 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
295,46 |
![]() |
Actividade anti-bacteriana do lactobacillus plantarum
ISBN: 9786204437095 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
246,14 |
![]() |
Attivit? antibatterica del lactobacillus plantarum
ISBN: 9786204437088 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
246,14 |
![]() |
Aufbewahrung von Lebensmitteln
ISBN: 9786208275761 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
358,23 |
![]() |
Production de bio?thanol et de souches de levure ? partir de dattes communes
ISBN: 9786207406579 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
129,57 |
![]() |
Produzione di bioetanolo e di ceppi di lievito da datteri comuni
ISBN: 9786207406586 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
129,57 |
![]() |
Food preservation
ISBN: 9786208275754 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
358,23 |
![]() |
Bioethanol and yeast strain production from common dates
ISBN: 9783330326965 / Angielski / Miękka / 2017 / 60 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
129,57 |
![]() |
Herstellung von Bioethanol und Hefest?mmen aus gew?hnlichen Datteln
ISBN: 9786207406555 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
129,57 |
![]() |
Conserva??o de alimentos
ISBN: 9786208275747 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
358,23 |
![]() |
Conservazione degli alimenti
ISBN: 9786208275785 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
358,23 |
![]() |
Produ??o de bioetanol e de estirpes de leveduras a partir de t?maras comuns
ISBN: 9786207406609 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
129,57 |
![]() |
Conservation des aliments
ISBN: 9786206721598 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
358,23 |