• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj siÄ™

Marina T Marinho » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piÄ™kna
 [1849509]

  wiÄ™cej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• DzieciÄ™ca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• SÅ‚owniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• PodrÄ™czniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w jÄ™zyku ukraiÅ„skim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 7

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Avaliação das Propriedades Antioxidantes do Óleo de Araçá : Propriedades Físico-Químicas e Espectroscópicas do Óleo de Araçá Mayer Baggio de Oliveira, Renata; Marinho, Marina T. 9783330727632
Avaliação das Propriedades Antioxidantes do Óleo de Araçá : Propriedades Físico-Químicas e Espectroscópicas do Óleo de Araçá

ISBN: 9783330727632 / Portugalski / MiÄ™kka / 2016 / 124 str.

ISBN: 9783330727632/Portugalski/Miękka/2016/124 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Renata Mayer Baggio de Oliveira; Marina T. Marinho
cena: 223,20

 Studio sulle farine per la produzione di focacce senza glutine Delinski Bet, Camila, T. Marinho, Marina, Lemes Ribeiro, Taís 9786209165979
Studio sulle farine per la produzione di focacce senza glutine

ISBN: 9786209165979 / WÅ‚oski / MiÄ™kka / 2025 / 80 str.

ISBN: 9786209165979/Włoski/Miękka/2025/80 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Camila Delinski Bet; Marina T. Marinho; Taís Lemes Ribeiro
cena: 178,47

 Badanie maki do produkcji bezglutenowych bulek Delinski Bet, Camila, T. Marinho, Marina, Lemes Ribeiro, Taís 9786209168536
Badanie maki do produkcji bezglutenowych bulek

ISBN: 9786209168536 / Polski / MiÄ™kka / 2025 / 80 str.

ISBN: 9786209168536/Polski/Miękka/2025/80 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Camila Delinski Bet; Marina T. Marinho; Taís Lemes Ribeiro
cena: 178,47

 Ã‰tude sur les farines pour la production de pains sans gluten Delinski Bet, Camila, T. Marinho, Marina, Lemes Ribeiro, Taís 9786209163418
Étude sur les farines pour la production de pains sans gluten

ISBN: 9786209163418 / Francuski / MiÄ™kka / 2025 / 84 str.

ISBN: 9786209163418/Francuski/Miękka/2025/84 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Camila Delinski Bet; Marina T. Marinho; Taís Lemes Ribeiro
Les personnes atteintes de la maladie coeliaque ont besoin d'aliments sans gluten, mais il leur est difficile de maintenir une alimentation équilibrée en raison de la rareté des produits spécifiques destinés à ce public. Le pain est l'un des aliments les plus appréciés des personnes atteintes de la maladie coeliaque. Dans ce contexte, l'objectif était de développer une recette de pain sans gluten en utilisant de la farine de riz en remplacement total de la farine de blé et en concevant des mélanges centroïdes simplex à partir de farines de yacon, d'albédo d'orange et de banane...
Les personnes atteintes de la maladie coeliaque ont besoin d'aliments sans gluten, mais il leur est difficile de maintenir une alimentation équilibrÃ...
cena: 178,47

 Untersuchung von Mehlsorten für die Herstellung glutenfreier Brote Delinski Bet, Camila, T. Marinho, Marina, Lemes Ribeiro, Taís 9786209155734
Untersuchung von Mehlsorten für die Herstellung glutenfreier Brote

ISBN: 9786209155734 / Niemiecki / MiÄ™kka / 2025 / 84 str.

ISBN: 9786209155734/Niemiecki/Miękka/2025/84 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Camila Delinski Bet; Marina T. Marinho; Taís Lemes Ribeiro
Menschen mit Zöliakie benötigen glutenfreie Lebensmittel, wobei es schwierig ist, eine ausgewogene Ernährung aufrechtzuerhalten, da das Angebot an speziellen Produkten für diese Zielgruppe knapp ist. Brot ist eines der begehrtesten Lebensmittel für Zöliakiebetroffene. Vor diesem Hintergrund wurde das Ziel verfolgt, eine glutenfreie Brotrezeptur zu entwickeln, bei der Weizenmehl vollständig durch Reismehl ersetzt wird, und eine Simplex-Zentroid-Mischung aus Yacon-, Orangen- und grüner Bananenmehl zu entwerfen. Die Rezeptur mit Yacon-Mehl und grünem Bananenmehl in Verbindung mit...
Menschen mit Zöliakie benötigen glutenfreie Lebensmittel, wobei es schwierig ist, eine ausgewogene Ernährung aufrechtzuerhalten, da das Angebot an ...
cena: 178,47

 Study of flours for the production of gluten-free bread Delinski Bet, Camila, T. Marinho, Marina, Lemes Ribeiro, Taís 9786209158292
Study of flours for the production of gluten-free bread

ISBN: 9786209158292 / Angielski / MiÄ™kka / 2025 / 76 str.

ISBN: 9786209158292/Angielski/Miękka/2025/76 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Camila Delinski Bet; Marina T. Marinho; Taís Lemes Ribeiro
People with coeliac disease need gluten-free foods, but it is difficult for them to maintain a balanced diet given the scarcity of products specifically designed for this group. Bread is one of the most desired foods for coeliacs. Therefore, the aim was to develop a gluten-free bread formulation using rice flour as a total substitute for wheat flour and designing simplex centroid mixtures from yacon, orange albedo and green banana flours. The formulation containing yacon flour and green banana flour together with rice flour provided the best technological characteristics for the formulation...
People with coeliac disease need gluten-free foods, but it is difficult for them to maintain a balanced diet given the scarcity of products specifical...
cena: 178,47

 Estudo de farinhas para produção de broas livres de glúten : Delineamento de misturas com farinha de arroz, albedo de laranja, yacon e banana verde para substituição do trigo Delinski Bet, Camila; Marinho, Marina T.; Lemes Ribeiro, Taís 9783330731271
Estudo de farinhas para produção de broas livres de glúten : Delineamento de misturas com farinha de arroz, albedo de laranja, yacon e banana verde para substituição do trigo

ISBN: 9783330731271 / Portugalski / MiÄ™kka / 2016 / 88 str.

ISBN: 9783330731271/Portugalski/Miękka/2016/88 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Camila Delinski Bet; Marina T. Marinho; Taís Lemes Ribeiro
cena: 178,47


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatnoÅ›ci

Zobacz:

  • KsiÄ™garnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOÅšCI | USTAWIENIA PRYWATNOÅšCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia