wyszukanych pozycji: 3
![]() |
Plant-Forward Cuisine: Basic Concepts and Practical Applications
ISBN: 9781032765372 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
195,46 zł |
![]() |
Mouthfeel: How Texture Makes Taste
ISBN: 9780231180771 / Angielski / Miękka / 2018 / 376 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Collaborating in the laboratory and the kitchen, Ole G. Mouritsen and Klavs Styrbaek investigate the multiple ways in which food texture influences taste. Combining scientific analysis with creative intuition and a sophisticated knowledge of food preparation, they write a one-of-a-kind book for food lovers and food science scholars.
Collaborating in the laboratory and the kitchen, Ole G. Mouritsen and Klavs Styrbaek investigate the multiple ways in which food texture influences ta...
|
cena:
216,09 zł |
![]() |
Plant-Forward Cuisine: Basic Concepts and Practical Applications
ISBN: 9781032765396 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
659,85 zł |