wyszukanych pozycji: 4
![]() |
Umami: Unlocking the Secrets of the Fifth Taste
ISBN: 9780231168915 / Angielski / Miękka / 2015 / 280 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) In the West, we have identified only four basic tastes--sour, sweet, salty, and bitter--that, through skillful combination and technique, create delicious foods. Yet in many parts of East Asia over the past century, an additional flavor has entered the culinary lexicon: umami, a fifth taste impression that is savory, complex, and wholly distinct. Combining culinary history with recent research into the chemistry, preparation, nutrition, and culture of food, Mouritsen and StyrbA]k encapsulate what we know to date about the concept of umami, from ancient times to today. Umami can be found...
In the West, we have identified only four basic tastes--sour, sweet, salty, and bitter--that, through skillful combination and technique, create delic...
|
cena:
153,72 |
![]() |
Octopuses, Squid & Cuttlefish: Seafood for Today and for the Future
ISBN: 9783030580261 / Angielski / Twarda / 2021 / 278 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
121,01 |
![]() |
Tsukemono: Decoding the Art and Science of Japanese Pickling
ISBN: 9783030578619 / Angielski / Twarda / 2021 / 174 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
121,01 |
![]() |
Octopuses, Squid & Cuttlefish: Seafood for Today and for the Future
ISBN: 9783030580292 / Angielski / Miękka / 2022 Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
121,01 |