wyszukanych pozycji: 7
Probiotic Foods and Beverages: Technologies and Protocols
ISBN: 9781071631867 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 20 dni roboczych. This volume details state-of-the-art protocols on manufacturing functional probiotic foods and beverages. Chapters guide readers through processing procedures, probiotic strains, probiotic cheese, probiotic fermented milk, probiotic ice cream manufacturing, probiotic butter, plant-based beverages, probiotic plant-based cheeses, probiotic-fermented vegetables, Kombucha, probiotic beer, Friolano-type sausage, delivery of probiotics through bakery goods, synbiotic chocolate, methods on encapsulation of probiotics, paraprobiotics, and protocols for food products with psychobiotic...
This volume details state-of-the-art protocols on manufacturing functional probiotic foods and beverages. Chapters guide readers through processing pr...
|
|
cena:
856,04 zł |
Den einsatz der geoinformationstechnologie bei der raum-zeit-überwachung
ISBN: 9786204028002 / Niemiecki / Miękka / 2021 / 68 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
182,66 zł |
Analyse der kritischen Punkte und Kontrollpunkte in der Abfallwirtschaft
ISBN: 9786207441556 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
297,11 zł |
Analyse des points critiques et de contr?le dans la gestion des d?chets
ISBN: 9786207441587 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
297,11 zł |
Analysis of critical and control points in waste management
ISBN: 9786207441563 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
297,11 zł |
Analisi dei punti critici e di controllo nella gestione dei rifiuti
ISBN: 9786207441594 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
297,11 zł |
Proposta de normatização da gestão da qualidade no sistema
ISBN: 9786139780877 / Portugalski / Miękka / 236 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
388,67 zł |