• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Jorge F Velez-Ruiz » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 5

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Introducción a las Propiedades Físicas de los Alimentos Vélez Ruiz, Jorge Fernando 9783659078286
Introducción a las Propiedades Físicas de los Alimentos

ISBN: 9783659078286 / Hiszpański / Miękka / 2013 / 352 str.

ISBN: 9783659078286/Hiszpański/Miękka/2013/352 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Velez Ruiz Jorge Fernando
Actualmente uno de los mejores indicios de desarrollo tecnologico de una sociedad, es la amplitud de sus instalaciones para el procesamiento, transporte, almacenamiento y venta de alimentos transformados, es decir, la industrializacion de los alimentos. La industrializacion-comercializacion de los productos alimenticios, incluye varias etapas, tales como el manejo y procesamiento de materias primas, su transformacion y conservacion, y su transporte a los centros de acopio, supermercados, o centros de consumo. La Industria de Alimentos debe asegurar la calidad de los productos generados, el...
Actualmente uno de los mejores indicios de desarrollo tecnologico de una sociedad, es la amplitud de sus instalaciones para el procesamiento, transpor...
cena: 380,65

 Food Processing & Engineering Topics Maria Elena Sosa-Morales, Jorge F Velez-Ruiz 9781607417880
Food Processing & Engineering Topics

ISBN: 9781607417880 / Angielski / Twarda / 2009 / 343 str.

ISBN: 9781607417880/Angielski/Twarda/2009/343 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Maria Elena Sosa-Morales;Jorge F Velez-Ruiz
Offers a combination of theoretical support, practical examples, process applications, and recent findings on diverse aspects of food science and engineering, such as rheology, heat transfer, evaporation, osmotic dehydration, air drying, ultrasound and deep-fat frying.
Offers a combination of theoretical support, practical examples, process applications, and recent findings on diverse aspects of food science and engi...
cena: 564,62

 Transport Phenomena in Food Processing Ann B. Matasar Jorge Welti-Chanes Jorge F. Velez-Ruiz 9781566769938
Transport Phenomena in Food Processing

ISBN: 9781566769938 / Angielski / Twarda / 2002 / 580 str.

ISBN: 9781566769938/Angielski/Twarda/2002/580 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Ann B. Matasar; Jorge Welti-Chanes; Jorge F. Velez-Ruiz
The only in-depth reference that focuses on transport phenomena in food processes this book provides a review of the current knowledge of each transport phenomenon, a presentation of basic concepts, explanation of theoretical aspects; practical discussion of specific research, and references. Specifically developed for food engineers, the book covers fundamentals of transport phenomena, mass transfer in food preservation, heat transfer in food processing, simultaneous transfer of heat, momentum and mass in food processes, heat transfer in food processing, mass transfer in food conservation,...
The only in-depth reference that focuses on transport phenomena in food processes this book provides a review of the current knowledge of each transpo...
cena: 1582,04

 El Desarrollo de las Habilidades Motrices Básicas en Párvulos Quijije Vélez, Jorge Alberto 9786200413338
El Desarrollo de las Habilidades Motrices Básicas en Párvulos

ISBN: 9786200413338 / Hiszpański / Miękka / 2020 / 96 str.

ISBN: 9786200413338/Hiszpański/Miękka/2020/96 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Jorge Alberto Quijije Vélez
cena: 246,14

 Infections in Neutropenic Cancer Patients Ana Paula Velez Jorge LaMarche John N. Greene 9783030218584
Infections in Neutropenic Cancer Patients

ISBN: 9783030218584 / Angielski / Twarda / 2019 / 187 str.

ISBN: 9783030218584/Angielski/Twarda/2019/187 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Ana Paula Velez; Jorge LaMarche; John N. Greene
cena: 484,18


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia