wyszukanych pozycji: 6
Breaking the Golden Pod
ISBN: 9781491885109 / Angielski / Miękka / 2013 / 76 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
71,52 zł |
Analyse de la qualit? microbienne dans la transformation du cacao
ISBN: 9786205658949 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
180,99 zł |
Analise da qualidade microbiana no processamento do cacau
ISBN: 9786205658963 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
180,99 zł |
Microbial quality analysis in cocoa processing
ISBN: 9786139929986 / Angielski / Miękka / 2018 / 52 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
180,99 zł |
Analisi della qualita microbica nella lavorazione del cacao
ISBN: 9786205658956 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
180,99 zł |
Mikrobielle Qualitatsanalyse bei der Kakaoverarbeitung
ISBN: 9786205658925 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
180,99 zł |