wyszukanych pozycji: 4
![]() |
Analise da qualidade microbiana no processamento do cacau
ISBN: 9786205658963 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
178,89 |
![]() |
Analisi della qualita microbica nella lavorazione del cacao
ISBN: 9786205658956 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
178,89 |
![]() |
Microbial quality analysis in cocoa processing
ISBN: 9786139929986 / Angielski / Miękka / 2018 / 52 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
178,89 |
![]() |
Mikrobielle Qualitatsanalyse bei der Kakaoverarbeitung
ISBN: 9786205658925 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
178,89 |