wyszukanych pozycji: 7
Sex in the Western World: The Development of Attitudes and Behaviour
ISBN: 9783718652013 / Angielski / Twarda / 2020 / 374 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. First Published in 1991. Routledge is an imprint of Taylor & Francis, an informa company.
First Published in 1991. Routledge is an imprint of Taylor & Francis, an informa company.
|
|
cena:
698,90 zł |
Food: A Culinary History
ISBN: 9780231111553 / Angielski / Miękka / 2013 / 624 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 12 dni roboczych. When did we first serve meals at regular hours? Why did we begin using individual plates and utensils to eat? When did "cuisine" become a concept and how did we come to judge food by its method of preparation, manner of consumption, and gastronomic merit? Food: A Culinary History explores culinary evolution and eating habits from prehistoric times to the present, offering surprising insights into our social and agricultural practices, religious beliefs, and most unreflected habits. The volume dispels myths such as the tale that Marco Polo brought pasta to Europe from China, that...
When did we first serve meals at regular hours? Why did we begin using individual plates and utensils to eat? When did "cuisine" become a concept and ...
|
|
cena:
102,06 zł |
Order of Serving Food / L'Ordre des mets
ISBN: 9782738110527 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
227,00 zł |
Food: A Culinary History
ISBN: 9780231111546 / Angielski / Twarda / 1999 / 624 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. When did we first serve meals at regular hours? Why did we begin using individual plates and utensils to eat? When did "cuisine" become a concept and how did we come to judge food by its method of preparation, manner of consumption, and gastronomic merit? Food: A Culinary History explores culinary evolution and eating habits from prehistoric times to the present, offering surprising insights into our social and agricultural practices, religious beliefs, and most unreflected habits. The volume dispels myths such as the tale that Marco Polo brought pasta to Europe from China, that...
When did we first serve meals at regular hours? Why did we begin using individual plates and utensils to eat? When did "cuisine" become a concept and ...
|
|
cena:
406,65 zł |
Chronical of the Table: For a Historical Gastronomy / Chronique de Platine: Pour une gastronomie historique
ISBN: 9782738101594 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
204,82 zł |
Historia rodziny
ISBN: 9788362858767 / Polski / Miękka / 2015 / 366 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 1-3 dni roboczych. Jean-Louis Flandrin (1931–2001) należał do tych francuskich historyków, którzy wykonali ogromną pracę przybliżania nam obrazu życia codziennego w przeszłości. Dzięki nim historia przestała być tylko relacją o abstrakcyjnie doniosłych zdarzeniach i trudno wyobrażalnych ogólnych relacjach. Od wielkich narracji przeszła do małych, bodaj jeszcze bardziej fascynujących. Flandrin w swoim badaniu skupił się na tym, co we współczesnym społeczeństwie zachodnim najważniejsze: na rodzinie, jej historii, strukturze, moralności, uczuciach rodzinnych, prokreacji. Omówił te...
Jean-Louis Flandrin (1931–2001) należał do tych francuskich historyków, którzy wykonali ogromną pracę przybliżania nam obrazu życia codzienn...
|
|
62,04 zł |
Families in Former Times
ISBN: 9780521294492 / Angielski / Miękka / 1979 / 280 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. In this book, the author provides a detailed analysis of kinship, household and family relations in early modern France.
In this book, the author provides a detailed analysis of kinship, household and family relations in early modern France.
|
|
cena:
230,31 zł |