• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Jean Pierre Poulain » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 4

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 The Sociology of Food: Eating and the Place of Food in Society Jean-Pierre Poulain 9781472586209
The Sociology of Food: Eating and the Place of Food in Society

ISBN: 9781472586209 / Angielski / Twarda / 2017 / 312 str.

ISBN: 9781472586209/Angielski/Twarda/2017/312 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Jean-Pierre Poulain

A classic text about the social study of food, this is the first English language edition of Jean-Pierre Poulain's seminal work. Tracing the history of food scholarship, The Sociology of Food provides an overview of sociological theory and its relevance to the field of food.

Divided into two parts, Poulain begins by exploring the continuities and changes in the modern diet. From the effect of globalization on food production and supply, to evolving cultural responses to food including cooking and eating practices, the management of consumer anxieties, and concerns over obesity...

A classic text about the social study of food, this is the first English language edition of Jean-Pierre Poulain's seminal work. Tracing the histor...

cena: 611,10

 The Sociology of Food: Eating and the Place of Food in Society Jean-Pierre Poulain 9781472586216
The Sociology of Food: Eating and the Place of Food in Society

ISBN: 9781472586216 / Angielski / Miękka / 2017 / 312 str.

ISBN: 9781472586216/Angielski/Miękka/2017/312 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Jean-Pierre Poulain

A classic text about the social study of food, this is the first English language edition of Jean-Pierre Poulain's seminal work. Tracing the history of food scholarship, The Sociology of Food provides an overview of sociological theory and its relevance to the field of food.

Divided into two parts, Poulain begins by exploring the continuities and changes in the modern diet. From the effect of globalization on food production and supply, to evolving cultural responses to food including cooking and eating practices, the management of consumer anxieties, and concerns over obesity...

A classic text about the social study of food, this is the first English language edition of Jean-Pierre Poulain's seminal work. Tracing the histor...

cena: 137,45

 Risk and Food Safety in China and Japan: Theoretical Perspectives and Empirical Insights Louis Augustin-Jean Jean Pierre Poulain 9780367665494
Risk and Food Safety in China and Japan: Theoretical Perspectives and Empirical Insights

ISBN: 9780367665494 / Angielski / Miękka / 2020 / 222 str.

ISBN: 9780367665494/Angielski/Miękka/2020/222 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Louis Augustin-Jean; Jean Pierre Poulain
cena: 212,81

 Risk and Food Safety in China and Japan: Theoretical Perspectives and Empirical Insights Louis Augustin-Jean Jean Pierre Poulain 9781138897656
Risk and Food Safety in China and Japan: Theoretical Perspectives and Empirical Insights

ISBN: 9781138897656 / Angielski / Twarda / 2018 / 222 str.

ISBN: 9781138897656/Angielski/Twarda/2018/222 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Louis Augustin-Jean; Jean Pierre Poulain
cena: 701,49


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia