wyszukanych pozycji: 9
![]() |
Bioprospection of Co-products and Agro-industrial Wastes: A Sustainable Biotechnological Approach
ISBN: 9781032145716 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
277,42 |
![]() |
What you need to know about eggs
ISBN: 9786208626419 / Angielski / Miękka / 2025 / 56 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Eggs are low-cost foods that are widely consumed by the world's population in various preparations or as ingredients in the processing of other foods. In addition to their nutritional properties, the microbiological and overall quality aspects of these foods need to be known in order to market and process them properly. The application of preservation technologies to eggs should aim to maintain their rheological properties, as well as their microbiological, sensory and nutritional quality, especially in terms of the proteins and fats present.
Eggs are low-cost foods that are widely consumed by the world's population in various preparations or as ingredients in the processing of other foods....
|
cena:
107,02 |
![]() |
Cosa c'è da sapere sulle uova
ISBN: 9786208626402 / Włoski / Miękka / 2025 / 60 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
107,02 |
![]() |
Ce qu'il faut savoir sur les oeufs
ISBN: 9786208626389 / Francuski / Miękka / 2025 / 60 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Les oeufs sont des aliments peu coûteux, largement consommés par la population mondiale dans diverses préparations ou comme ingrédients dans la transformation d'autres aliments. Outre leurs propriétés nutritionnelles, il est nécessaire de connaître les aspects microbiologiques et la qualité globale de ces aliments afin de les commercialiser et de les transformer correctement. L'application des technologies de conservation aux oeufs devrait viser à maintenir leurs propriétés rhéologiques, ainsi que leur qualité microbiologique, sensorielle et nutritionnelle, en particulier en ce...
Les oeufs sont des aliments peu coûteux, largement consommés par la population mondiale dans diverses préparations ou comme ingrédients dans la tr...
|
cena:
107,02 |
![]() |
Co nalezy wiedziec o jajkach
ISBN: 9786208626365 / Polski / Miękka / 2025 / 60 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
107,02 |
![]() |
Was Sie über Eier wissen sollten
ISBN: 9786208626372 / Niemiecki / Miękka / 2025 / 60 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Eier sind preiswerte Lebensmittel, die von der Weltbevölkerung in verschiedenen Zubereitungen oder als Zutaten bei der Verarbeitung anderer Lebensmittel in großem Umfang konsumiert werden. Neben ihren ernährungsphysiologischen Eigenschaften müssen auch die mikrobiologischen und allgemeinen Qualitätsaspekte dieser Lebensmittel bekannt sein, um sie richtig vermarkten und verarbeiten zu können. Die Anwendung von Konservierungstechnologien für Eier sollte darauf abzielen, ihre rheologischen Eigenschaften sowie ihre mikrobiologische, sensorische und ernährungsphysiologische Qualität zu...
Eier sind preiswerte Lebensmittel, die von der Weltbevölkerung in verschiedenen Zubereitungen oder als Zutaten bei der Verarbeitung anderer Lebensmit...
|
cena:
107,02 |
![]() |
Dietary Induction Models of Nutritional Disorders in Rodents: Bases for Translational Studies
ISBN: 9781527504868 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) This book addresses one of the most controversial topics in Ethics and Bioethics since the beginning of physiology and comparative anatomy, as viewed from the perspective of experienced researchers in the fields of nutrition, bioethics and translational research. The book provides up-to-date information on dietary induction models of diabetes, obesity, hypertension, dyslipidaemia and malnutrition in experimental animal models, with a focus and direction for future clinical studies in the area of health sciences. It directly describes the importance of pre-clinical studies in the construction...
This book addresses one of the most controversial topics in Ethics and Bioethics since the beginning of physiology and comparative anatomy, as viewed ...
|
cena:
333,01 |
![]() |
Bioprospection of Co-products and Agro-industrial Wastes: A Sustainable Biotechnological Approach
ISBN: 9781032145709 / Angielski / Twarda / 2023 / 284 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) The proposed book titled as "Bioprospection of Co-products and Agro-industrial Wastes: A Sustainable Biotechnological Approach", seeks to offer the importance of the recycling, reuse of food residue, byproducts of fruits and agri-wastes to the academic community and industries.
The proposed book titled as "Bioprospection of Co-products and Agro-industrial Wastes: A Sustainable Biotechnological Approach", seeks to offer the im...
|
cena:
778,85 |
![]() |
O que você precisa saber sobre ovos : Uma visão nutricional e tecnológica
ISBN: 9783330769625 / Portugalski / Miękka / 2017 / 64 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
107,15 |