wyszukanych pozycji: 15
![]() |
Peanut Butter: Nutritional Concepts To Fortify Confectionaries
ISBN: 9783659389191 / Angielski / Miękka / 2015 / 80 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Peanut is an important oilseed crop globally. The peanut being a good source of oil as well as protein has drawn attention of many nutritionists. Therefore, it is becoming commercially as well as nutritionally important. A number of commercial products are made from peanut and peanut butter is one among them. The peanut and peanut butter are the cheapest source of desirable fatty acids like oleic acid (MUFA) and linoleic acid (PUFA), and also of protein. Hence, potentiality of peanut butter as an ingredient for nutritional enrichment and to overcome the problem of human health like...
Peanut is an important oilseed crop globally. The peanut being a good source of oil as well as protein has drawn attention of many nutritionists. Ther...
|
cena:
178,89 |
![]() |
Curcuminoids: Antioxidant Potentials and Medicinal Uses
ISBN: 9783659534225 / Angielski / Miękka / 2015 / 68 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Curcumin is a phenolic pigment obtained from powdered rhizomes of Curcuma longa Linn. (Family: Zinziberaceae). Curcumin is the main active constituent of C. longa L. It is imperative to know the different size of their rhizomes which contain the highest quantity of main three active constituent (curcumin, desmethoxycurcumin and bisdesmethoxycurcumin). A Validated UPLC-MS/MS method has been developed for the isolation and quantification of three main curcumin in different sizes of rhizomes of C. longa and C. amada collected from market. The proposed method is simple, precise, specific,...
Curcumin is a phenolic pigment obtained from powdered rhizomes of Curcuma longa Linn. (Family: Zinziberaceae). Curcumin is the main active constituent...
|
cena:
178,89 |
![]() |
Eugenol: Therapeutic Potential of Tulsi (Osimum sanctum L.)
ISBN: 9783659513374 / Angielski / Miękka / 2015 / 128 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) The therapeutic potential of tulsi (Osimum sanctum L.) has been established on the basis of several pharmacological studies carried out with eugenol and hexane extracts of leaves of tulsi plant. The methenolic extract of tulsi leaves were used for characterization in 2D HPLC (Sepbox). Total 18 fractions were obtained of which 4 fractions found positive for euginol as tested by TLC. These four fractions were combined for antimicrobial activity. Fractions containing euginol was found with antibacterial activities against Escherichia coli, Pseudomonas fluorescence, Bacillus subtilis and...
The therapeutic potential of tulsi (Osimum sanctum L.) has been established on the basis of several pharmacological studies carried out with eugenol a...
|
cena:
246,14 |
![]() |
Beurre d'arachide : concepts nutritionnels pour enrichir les confiseries
ISBN: 9786138263722 / Francuski / Miękka / 2025 / 76 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) L'arachide est une culture oléagineuse importante à l'échelle mondiale. Étant une bonne source d'huile et de protéines, elle a attiré l'attention de nombreux nutritionnistes. Elle revêt donc une importance croissante tant sur le plan commercial que nutritionnel. Un certain nombre de produits commerciaux sont fabriqués à partir de cacahuètes, dont le beurre de cacahuète. Les cacahuètes et le beurre de cacahuète sont la source la moins chère d'acides gras souhaitables tels que l'acide oléique (MUFA) et l'acide linoléique (PUFA), ainsi que de protéines. Le beurre de cacahuète...
L'arachide est une culture oléagineuse importante à l'échelle mondiale. Étant une bonne source d'huile et de protéines, elle a attiré l'attentio...
|
cena:
178,89 |
![]() |
Manteiga de amendoim: conceitos nutricionais para fortificar produtos de confeitaria
ISBN: 9786138391401 / Portugalski / Miękka / 2025 / 72 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
178,89 |
![]() |
Curcuminoide: Antioxidatives Potenzial und medizinische Anwendungen
ISBN: 9786209059704 / Niemiecki / Miękka / 2025 / 68 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Curcumin ist ein phenolisches Pigment, das aus pulverisierten Rhizomen von Curcuma longa Linn. (Familie: Zinziberaceae) gewonnen wird. Curcumin ist der Hauptwirkstoff von C. longa L. Es ist unerlässlich, die unterschiedlichen Größen ihrer Rhizome zu kennen, die die höchste Menge der drei Hauptwirkstoffe (Curcumin, Desmethoxycurcumin und Bisdesmethoxycurcumin) enthalten. Es wurde eine validierte UPLC-MS/MS-Methode zur Isolierung und Quantifizierung der drei wichtigsten Curcumine in Rhizomen unterschiedlicher Größe von C. longa und C. amada entwickelt, die auf dem Markt gesammelt wurden....
Curcumin ist ein phenolisches Pigment, das aus pulverisierten Rhizomen von Curcuma longa Linn. (Familie: Zinziberaceae) gewonnen wird. Curcumin ist de...
|
cena:
178,89 |
![]() |
Burro di arachidi: concetti nutrizionali per arricchire i prodotti dolciari
ISBN: 9786138391333 / Włoski / Miękka / 2025 / 72 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
178,89 |
![]() |
Erdnussbutter: Ernährungskonzepte zur Anreicherung von Süßwaren
ISBN: 9786138263678 / Niemiecki / Miękka / 2025 / 76 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Erdnüsse sind weltweit eine wichtige Ölsaatenpflanze. Da Erdnüsse sowohl eine gute Öl- als auch Proteinquelle sind, haben sie die Aufmerksamkeit vieler Ernährungswissenschaftler auf sich gezogen. Daher gewinnen sie sowohl in kommerzieller als auch in ernährungsphysiologischer Hinsicht an Bedeutung. Eine Reihe von kommerziellen Produkten wird aus Erdnüssen hergestellt, darunter auch Erdnussbutter. Erdnüsse und Erdnussbutter sind die günstigste Quelle für wertvolle Fettsäuren wie Ölsäure (MUFA) und Linolsäure (PUFA) sowie für Proteine. Daher hat Erdnussbutter das Potenzial, als...
Erdnüsse sind weltweit eine wichtige Ölsaatenpflanze. Da Erdnüsse sowohl eine gute Öl- als auch Proteinquelle sind, haben sie die Aufmerksamkeit v...
|
cena:
178,89 |
![]() |
Curcuminoïdes : potentiel antioxydant et utilisations médicinales
ISBN: 9786209067389 / Francuski / Miękka / 2025 / 68 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) La curcumine est un pigment phénolique obtenu à partir des rhizomes en poudre de Curcuma longa Linn. (Famille : Zinziberaceae). La curcumine est le principal constituant actif de C. longa L. Il est impératif de connaître les différentes tailles de leurs rhizomes qui contiennent la plus grande quantité des trois principaux constituants actifs (curcumine, désméthoxycurcumine et bisdésméthoxycurcumine). Une méthode UPLC-MS/MS validée a été mise au point pour l'isolement et la quantification des trois principales curcumines dans différentes tailles de rhizomes de C. longa et C....
La curcumine est un pigment phénolique obtenu à partir des rhizomes en poudre de Curcuma longa Linn. (Famille : Zinziberaceae). La curcumine est le ...
|
cena:
178,89 |
![]() |
Curcuminoidi: potenziale antiossidante e usi medicinali
ISBN: 9786209072505 / Włoski / Miękka / 2025 / 64 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
178,89 |
![]() |
Maslo orzechowe: koncepcje zywieniowe wzbogacajace wyroby cukiernicze
ISBN: 9786138263739 / Polski / Miękka / 2025 / 76 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
178,89 |
![]() |
Kurkuminoidy: wlasciwosci przeciwutleniajace i zastosowania medyczne
ISBN: 9786209031557 / Polski / Miękka / 2025 / 68 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
178,89 |
![]() |
Curcuminoides: potenciais antioxidantes e usos medicinais
ISBN: 9786209034114 / Portugalski / Miękka / 2025 / 68 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
178,89 |
![]() |
Nutritional Value of Peanut Butter : A healthy butter
ISBN: 9786139443529 / Angielski / Miękka / 2019 / 120 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
246,14 |
![]() |
Molecular perspectives of Trichoderma strains inhibiting S. rolfsii : As antifungal potentials of T. Virens
ISBN: 9783330005419 / Angielski / Miękka / 2016 / 156 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
250,62 |