wyszukanych pozycji: 5
![]() |
Evaluation of Spices on Sensory Characteristics of Fresh Pork Sausage
ISBN: 9786139954025 / Angielski / Miękka / 2018 / 112 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
245,00 |
![]() |
Bewertung der Gewurze auf die sensorischen Eigenschaften von frischer Schweinefleischwurst
ISBN: 9786205806722 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
245,00 |
![]() |
Avaliacao de Especiarias sobre Caracteristicas Sensoriais da Salsicha de Porco Fresca
ISBN: 9786205806784 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
245,00 |
![]() |
Valutazione delle spezie sulle caratteristiche sensoriali della salsiccia fresca di maiale
ISBN: 9786205806777 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
245,00 |
![]() |
Evaluation des epices sur les caracteristiques sensorielles de la saucisse de porc fraiche
ISBN: 9786205806746 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.) |
cena:
245,00 |