• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Satiation, Satiety and the Control of Food Intake: Theory and Practice » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Satiation, Satiety and the Control of Food Intake: Theory and Practice

ISBN-13: 9780857095435 / Angielski / Twarda / 2013 / 432 str.

John Blundell; France Bellisle
Satiation, Satiety and the Control of Food Intake: Theory and Practice John Blundell France Bellisle 9780857095435 Woodhead Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Satiation, Satiety and the Control of Food Intake: Theory and Practice

ISBN-13: 9780857095435 / Angielski / Twarda / 2013 / 432 str.

John Blundell; France Bellisle
cena 838,68
(netto: 798,74 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 835,22
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

With growing concerns about the rising incidence of obesity, there is interest in understanding how the human appetite contributes to energy balance and how it might be affected by the foods we consume, as well as other cultural and environmental factors. Satiation, satiety and the control of food intake provides a concise and authoritative overview of these areas. Part one introduces the concepts of satiation and satiety and discusses how these concepts can be quantified. Chapters in part two focus on biological factors of satiation and satiety before part three moves on to explore food composition factors. Chapters in part four discuss hedonic, cultural and environmental factors of satiation and satiety. Finally, part five explores public health implications and evaluates consumer understanding of satiation and satiety and related health claims.

  • Provides a concise and authoritative overview of appetite regulation
  • Focuses on the effects of biological factors, food composition and hedonic, cultural and environmental factors affecting appetite control
  • Discusses implications for public health

Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Health & Fitness > Diet & Nutrition - Nutrition
Medical > Fizjologia
Wydawca:
Woodhead Publishing
Seria wydawnicza:
Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and N
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780857095435
Rok wydania:
2013
Numer serii:
000462929
Ilość stron:
432
Waga:
0.77 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 2.39
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

"...a concise and authoritative overview of appetite regulation...serves to demonstrate the current status of science in this field and it can be expected that it will stimulate further thinking and research."--Journal of Food and Nutrition Research

Part 1 Introductory issues: Satiation, satiety: Concepts and organization of behaviour; Quantifying satiation and satiety. Part 2 Biological factors: Peripheral mechanisms of satiation and satiety control; Genetics of satiety; Metabolism and satiety. Part 3 Food composition factors: Impact of energy density and portion size on satiation and satiety; Protein and satiety; Fats and satiety; Carbohydrates and satiety; Satiation, satiety: The puzzle of solids and liquids; Functional foods, satiation and satiety. Part 4 Hedonic, cultural and environmental factors: Hedonics, satiation and satiety; Satiation, satiety and the daily intake pattern; Sensory specific satiation and satiety. Part 5 Public health implications: The low satiety phenotype; Satiation and satiety in obesity; Bringing satiety to the market through commercial foods: Technology, product development and claims; Consumer understanding of satiation and satiety and related health claims; How important are satiation and satiety for weight regulation? The control of eating: Is there any function for satiation and satiety?

France Bellisle is a Director of Reserach at the Centre de Recherche en Nutrition Humaine (CRNH), University of Paris 13, Bobigny, France.

Blundell, John John Blundell was educated at King's School, Maccl... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia