• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Fernanda Krumreich » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 18

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 CENTESIMAL COMPOSITION OF FOODS: METHODS OF ANALYSIS Doring Krumreich, Fernanda, Pereira Santos, Luis Fernandes 9786206622284
CENTESIMAL COMPOSITION OF FOODS: METHODS OF ANALYSIS

ISBN: 9786206622284 / Angielski / Miękka / 64 str.

ISBN: 9786206622284/Angielski/Miękka/64 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Fernanda Doring Krumreich; Luis Fernandes Pereira Santos
The centesimal composition of a food is the proportion in which nutrients are present in 100 g of the product. By convention, the groups of substances that make up food are: moisture or volatiles at 105 ºC; ash or fixed mineral residue; lipids, fats or ether extract; crude protein or nitrogenous extract; carbohydrates, carbohydrates, sugars or saccharides and soluble and insoluble fibers, the chemical components of which can be determined analytically using various methods, which in turn must be the most appropriate in relation to the characteristics of the food to be analyzed and have...
The centesimal composition of a food is the proportion in which nutrients are present in 100 g of the product. By convention, the groups of substances...
cena: 196,82

 COMPOSITION CENTÉSIMALE DES ALIMENTS: MÉTHODES D'ANALYSE Doring Krumreich, Fernanda, Pereira Santos, Luis Fernandes 9786206622307
COMPOSITION CENTÉSIMALE DES ALIMENTS: MÉTHODES D'ANALYSE

ISBN: 9786206622307 / Francuski / Miękka / 68 str.

ISBN: 9786206622307/Francuski/Miękka/68 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Fernanda Doring Krumreich; Luis Fernandes Pereira Santos
La composition centésimale d'un aliment est la proportion de nutriments présents dans 100 g du produit. Par convention, les groupes de substances qui composent l'aliment sont: l'humidité ou les substances volatiles à 105 ºC; les cendres ou les résidus minéraux fixes; les lipides, les graisses ou l'extrait d'éther; les protéines brutes ou l'extrait azoté; les hydrates de carbone, les glucides, les sucres ou saccharides et les fibres solubles et insolubles, dont les composants chimiques peuvent être déterminés analytiquement à l'aide de différentes méthodes, qui doivent être...
La composition centésimale d'un aliment est la proportion de nutriments présents dans 100 g du produit. Par convention, les groupes de substances qu...
cena: 196,82

 Composição centesimal dos alimentos: métodos de análises Doring Krumreich, Fernanda, Pereira Santos, Luis Fernandes 9786206756538
Composição centesimal dos alimentos: métodos de análises

ISBN: 9786206756538 / Portugalski / Miękka / 68 str.

ISBN: 9786206756538/Portugalski/Miękka/68 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Fernanda Doring Krumreich; Luis Fernandes Pereira Santos
cena: 196,82

 Hydrocollo?des et pectinase pour stabiliser le nectar de goyave Fernanda Krumreich Ana Paula A Jair Costa Nachtigal 9786207608959
Hydrocollo?des et pectinase pour stabiliser le nectar de goyave

ISBN: 9786207608959 / Francuski

ISBN: 9786207608959/Francuski

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Fernanda Krumreich; Ana Paula A. Corrêa; Jair Costa Nachtigal
cena: 246,14

 Hydrocolloids and pectinase for stabilizing guava nectar Fernanda Krumreich Ana Paula A Jair Costa Nachtigal 9786207608935
Hydrocolloids and pectinase for stabilizing guava nectar

ISBN: 9786207608935 / Angielski

ISBN: 9786207608935/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Fernanda Krumreich; Ana Paula A. Corrêa; Jair Costa Nachtigal
cena: 246,14

 Hydrokolloide und Pektinase zur Stabilisierung von Guavennektar Fernanda Krumreich Ana Paula A Jair Costa Nachtigal 9786207608928
Hydrokolloide und Pektinase zur Stabilisierung von Guavennektar

ISBN: 9786207608928 / Niemiecki

ISBN: 9786207608928/Niemiecki

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Fernanda Krumreich; Ana Paula A. Corrêa; Jair Costa Nachtigal
cena: 246,14

 Idrocolloidi e pectinasi per la stabilizzazione del nettare di guava Fernanda Krumreich Ana Paula A Jair Costa Nachtigal 9786207608966
Idrocolloidi e pectinasi per la stabilizzazione del nettare di guava

ISBN: 9786207608966 / Włoski

ISBN: 9786207608966/Włoski

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Fernanda Krumreich; Ana Paula A. Corrêa; Jair Costa Nachtigal
cena: 246,14

 Contaminação Microbiológica dos Alimentos Albert Lopez, Mylla, Doring Krumreich, Fernanda, Venancio, Renata 9786204192680
Contaminação Microbiológica dos Alimentos

ISBN: 9786204192680 / Portugalski / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786204192680/Portugalski/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Mylla Albert Lopez; Fernanda Doring Krumreich; Renata Venancio
cena: 178,89

 Corantes de uso alimentício Martens Guimarães, Amanda, Doring Krumreich, Fernanda 9786139684953
Corantes de uso alimentício

ISBN: 9786139684953 / Portugalski / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786139684953/Portugalski/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Amanda Martens Guimarães; Fernanda Doring Krumreich
cena: 196,82

 COLORANTS À USAGE ALIMENTAIRE Martens Guimarães, Amanda, Doring Krumreich, Fernanda 9786204656267
COLORANTS À USAGE ALIMENTAIRE

ISBN: 9786204656267 / Francuski / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786204656267/Francuski/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Amanda Martens Guimarães; Fernanda Doring Krumreich
Les colorants sont un type d'additifs alimentaires dont la fonction est de conférer ou d'intensifier la couleur d'un produit. L'acceptation d'un produit alimentaire par les consommateurs est directement liée à sa couleur. Les colorants peuvent être classés comme naturels ou artificiels. Ils sont présents dans l'alimentation de la grande majorité de la population. Cette étude avait pour but d'apporter des informations sur les principaux colorants, tant naturels qu'artificiels, utilisés dans l'industrie alimentaire. Commercialement, les types de colorants naturels les plus utilisés...
Les colorants sont un type d'additifs alimentaires dont la fonction est de conférer ou d'intensifier la couleur d'un produit. L'acceptation d'un prod...
cena: 196,82

 FARBSTOFFE FÜR DIE VERWENDUNG IN LEBENSMITTELN Martens Guimarães, Amanda, Doring Krumreich, Fernanda 9786204656236
FARBSTOFFE FÜR DIE VERWENDUNG IN LEBENSMITTELN

ISBN: 9786204656236 / Miękka / 56 str.

ISBN: 9786204656236/Miękka/56 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Amanda Martens Guimarães; Fernanda Doring Krumreich
Farbstoffe sind eine Art von Lebensmittelzusatzstoffen, die die Funktion haben, die Farbe eines Produkts zu verleihen oder zu verstärken. Die Akzeptanz eines Lebensmittels durch die Verbraucher hängt direkt mit seiner Farbe zusammen. Bei den Farbstoffen kann man zwischen natürlichen und künstlichen unterscheiden, die in den Lebensmitteln der großen Mehrheit der Bevölkerung enthalten sind. Ziel dieser Studie war es, Informationen über die wichtigsten natürlichen und künstlichen Farbstoffe zu sammeln, die in der Lebensmittelindustrie verwendet werden. Die von der Lebensmittelindustrie...
Farbstoffe sind eine Art von Lebensmittelzusatzstoffen, die die Funktion haben, die Farbe eines Produkts zu verleihen oder zu verstärken. Die Akzepta...
cena: 196,82

 COLORANTI PER USO ALIMENTARE Martens Guimarães, Amanda, Doring Krumreich, Fernanda 9786204656274
COLORANTI PER USO ALIMENTARE

ISBN: 9786204656274 / Włoski / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786204656274/Włoski/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Amanda Martens Guimarães; Fernanda Doring Krumreich
cena: 196,82

 DYES FOR FOOD USE Martens Guimarães, Amanda, Doring Krumreich, Fernanda 9786204656243
DYES FOR FOOD USE

ISBN: 9786204656243 / Angielski / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786204656243/Angielski/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Amanda Martens Guimarães; Fernanda Doring Krumreich
The colors are a type of food additive that have the function of conferring or intensifying the color of a product, and the acceptance of a food product by consumers is directly related to its color. Colors can be classified as natural or artificial, which are present in the food of the vast majority of the population. This study aimed to bring information about the main dyes, both natural and artificial, used in the food industry. Commercially, the types of natural dyes most widely used by food industries have been: the extracts of annatto, cochineal carmine, curcumin, anthocyanins and...
The colors are a type of food additive that have the function of conferring or intensifying the color of a product, and the acceptance of a food produ...
cena: 196,82

 Mikrobiologische Kontamination Von Lebensmitteln Mylla Albert Lopez, Fernanda Doring Krumreich, Renata Venancio 9786204144474
Mikrobiologische Kontamination Von Lebensmitteln

ISBN: 9786204144474 / Niemiecki / Miękka / 2021 / 52 str.

ISBN: 9786204144474/Niemiecki/Miękka/2021/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
MYLLA ALBERT LOPEZ;Fernanda Doring Krumreich;Renata Venancio
cena: 178,89

 Contaminazione Microbiologica Degli Alimenti Mylla Albert Lopez, Fernanda Doring Krumreich, Renata Venancio 9786204144535
Contaminazione Microbiologica Degli Alimenti

ISBN: 9786204144535 / Włoski / Miękka / 2021 / 52 str.

ISBN: 9786204144535/Włoski/Miękka/2021/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
MYLLA ALBERT LOPEZ;Fernanda Doring Krumreich;Renata Venancio
cena: 178,89

 La Contamination Microbiologique Des Denrées Alimentaires Mylla Albert Lopez, Fernanda Doring Krumreich, Renata Venancio 9786204144511
La Contamination Microbiologique Des Denrées Alimentaires

ISBN: 9786204144511 / Francuski / Miękka / 2021 / 52 str.

ISBN: 9786204144511/Francuski/Miękka/2021/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
MYLLA ALBERT LOPEZ;Fernanda Doring Krumreich;Renata Venancio
cena: 178,89

 Microbiological Contamination of Foodstuffs Mylla Albert Lopez, Fernanda Doring Krumreich, Renata Venancio 9786204144481
Microbiological Contamination of Foodstuffs

ISBN: 9786204144481 / Angielski / Miękka / 2021 / 52 str.

ISBN: 9786204144481/Angielski/Miękka/2021/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
MYLLA ALBERT LOPEZ;Fernanda Doring Krumreich;Renata Venancio
cena: 178,89

 Elaboração de Sorvete de Abacate Lorefice Senna, Kimberli; Maris Meister Meira, Stela; Doring Krumreich, Fernanda 9786202558907
Elaboração de Sorvete de Abacate

ISBN: 9786202558907 / Portugalski

ISBN: 9786202558907/Portugalski

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Kimberli Lorefice Senna; Stela Maris Meister Meira; Fernanda Doring Krumreich
cena: 178,89


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia