• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Present and Future of High Pressure Processing: A Tool for Developing Innovative, Sustainable, Safe and Healthy Foods » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Present and Future of High Pressure Processing: A Tool for Developing Innovative, Sustainable, Safe and Healthy Foods

ISBN-13: 9780128164051 / Angielski / Miękka / 2020 / 432 str.

Francisco J. Barba; Carole Tonello-Samson; Eduardo Puertolas
Present and Future of High Pressure Processing: A Tool for Developing Innovative, Sustainable, Safe and Healthy Foods Francisco J. Barba Carole Tonello-Samson Eduardo Puertolas 9780128164051 Elsevier - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Present and Future of High Pressure Processing: A Tool for Developing Innovative, Sustainable, Safe and Healthy Foods

ISBN-13: 9780128164051 / Angielski / Miękka / 2020 / 432 str.

Francisco J. Barba; Carole Tonello-Samson; Eduardo Puertolas
cena 572,05
(netto: 544,81 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 569,69
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Health & Fitness > Diet & Nutrition - Nutrition
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Elsevier
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128164051
Rok wydania:
2020
Ilość stron:
432
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

Section 1. Introduction 1. An overview of the potential applications based on HPP mechanism

Section 2. Impact of HPP on bioactive compounds content and bioaccessibility/bioavailability 2. HPP for improving preservation of vitamin and antioxidant contents in vegetable matrices 3.Impact of HPP on probiotics: Kinetic and metabolic profiling study of yogurt produced under different pressure conditions 4.Impact of HPP on the bioaccessibility/ bioavailability of nutrients and bioactive compounds as a key factor in the development of food processing

Section 3. Reduction of toxic/contaminants assisted by HPP 5. HPP impact to reduce allergenicity of foods 6. Effect of high-pressure thermal sterilization (HPTS) on the reduction of food processing contaminants (e.g., furan, acrylamide, 3-MCPD-esters, HMF) 7. The potential of HPP for minimizing pesticides and toxins in food products

Section 4. Opportunities of HPP in healthy and/or functional food development 8. HPP as an innovation tool for healthy foods 9. HPP in seafood products: Impact on quality and applications 10. High-pressure processing (HPP) of meat products: Impact on quality and applications 11. HPP in dairy products: Impact on quality and applications 12. HPP of fruit and vegetable products: Impact on quality and applications

Section 5. Challenges of HHP in innovative applications 13. Advances in high-pressure processing in-pack and in-bulk commercial equipment 14. High hydrostatic pressure-assisted extraction: A review on its effects on bioactive profile and biological activities of extracts 15. Application of HPP in food fermentation processes 16. Strategies for development of new ingredients and food products based on HHP-induced changes in rheology 17. An introduction to packaging for commercial high-pressure processing (HPP) applications



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia