• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Colman Andrews » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 4

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 My Usual Table: A Life in Restaurants Andrews, Colman 9780062136480
My Usual Table: A Life in Restaurants

ISBN: 9780062136480 / Angielski / Miękka / 2015 / 288 str.

ISBN: 9780062136480/Angielski/Miękka/2015/288 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Colman Andrews

My Usual Table is a love letter to the great restaurants that have changed the way we eat-- from Trader Vic's to Chez Panisse and Spago to elBulli--and a vivid memoir of a life lived in food, from a founding editor of Saveur and James Beard Award winning writer Colman Andrews.

For reviewer, writer, and editor Colman Andrews, restaurants have been his playground, his theater, his university, his church, his refuge. The establishments he has loved have not only influenced culinary trends at home and abroad, but represent the changing history and culture of food in...

My Usual Table is a love letter to the great restaurants that have changed the way we eat-- from Trader Vic's to Chez Panisse and Spago to...

cena: 68,19

 Catalan Cuisine Colman Andrews 9781898697763
Catalan Cuisine

ISBN: 9781898697763 / Angielski / Miękka / 1997 / 352 str.

ISBN: 9781898697763/Angielski/Miękka/1997/352 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Colman Andrews
Catalonia, located in Spain's far north-east corner and centred around the port of Barcelona, has its own cuisine and culture which has spread to encompass Valencia, the Balearic Islands (Majorca, Minorca and Ibiza), Andorra, the ancient region of France formerly known as Roussilon, and a single city on the Italian island of Sardinia.
Catalonia, located in Spain's far north-east corner and centred around the port of Barcelona, has its own cuisine and culture which has spread to enco...
cena: 75,44

 The Taste of America Colman Andrews 9780714865829
The Taste of America

ISBN: 9780714865829 / Angielski / Twarda / 2013 / 288 str.

ISBN: 9780714865829/Angielski/Twarda/2013/288 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Colman Andrews
America is a melting pot, with a palate as diverse as its various cultures. This quality is reflected nowhere better than in our own kitchen pantries. So, what does America taste like?
"The Taste of America" is the first and only compendium of the best food made in the U.S.A. Here, award-winning food writer and passionate eater Colman Andrews presents 250 of the best regional products from coast to coast, including Humboldt Fog Cheese, Blue Point Oysters, Ruby Red Grapefruit, Whoopie Pies, Meyer Lemons, Kreuz's Sausage, Anson Mill Grits, and more. Divided into chapters according to food...
America is a melting pot, with a palate as diverse as its various cultures. This quality is reflected nowhere better than in our own kitchen pantries....
cena: 127,06

 Reinventing Food: Ferran Adria, The Man Who Changed The Way We Eat Colman Andrews 9780714859057
Reinventing Food: Ferran Adria, The Man Who Changed The Way We Eat

ISBN: 9780714859057 / Angielski / Twarda / 2010 / 240 str.

ISBN: 9780714859057/Angielski/Twarda/2010/240 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Colman Andrews
This biography charts the culinary revolution of Ferran Adria from his beginnings as a cook in military service to the huge success of his elBulli restaurant."
This biography charts the culinary revolution of Ferran Adria from his beginnings as a cook in military service to the huge success of his elBulli res...
cena: 100,40


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia