wyszukanych pozycji: 6
Rheological and Mechanical Properties of Some Selected Foods
ISBN: 9783659108853 / Angielski / Miękka / 2012 / 208 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
342,87 zł |
Studies on Texture of Some Foods
ISBN: 9783659185953 / Angielski / Miękka / 2012 / 180 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
342,87 zł |
Utiliza??o da Spirulina para Melhorar o Valor Nutricional de alguns Alimentos
ISBN: 9786206880950 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
434,20 zł |
Utilizzo della Spirulina per migliorare il valore nutrizionale di alcuni alimenti
ISBN: 9786206880882 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
434,20 zł |
Verwendung von Spirulina zur Verbesserung des N?hrwerts einiger Lebensmittel
ISBN: 9786206880851 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
434,20 zł |
Effect of Gamma Irradiation on the Quality of Some Foods
ISBN: 9783659145322 / Angielski / Miękka / 2012 / 200 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
342,87 zł |