• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Ashraf Mahdy Sharoba » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 9

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Utilisation de la spiruline pour améliorer la valeur nutritionnelle de certains aliments Morsy, Osama Mahmoud, Sharoba, Ashraf Mahdy, Abd El Mawla, Bahlol - El-Desouky 9786206880868
Utilisation de la spiruline pour améliorer la valeur nutritionnelle de certains aliments

ISBN: 9786206880868 / Francuski / Miękka / 260 str.

ISBN: 9786206880868/Francuski/Miękka/260 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Osama Mahmoud Morsy; Ashraf Mahdy Sharoba; Bahlol - El-Desouky Abd El Mawla
La spiruline est l'une des algues bleues les plus riches en protéines (61,57 %) et contient une proportion élevée d'acides aminés essentiels. C'est une source naturellement riche en vitamines, en particulier en vitamines du complexe B, telles que la vitamine B12 et l'acide folique, qui contribuent à la croissance et à la nutrition du cerveau de l'enfant ; elle est également riche en calcium et en fer, qui protègent contre l'ostéoporose et les maladies du sang, et contient un pourcentage élevé de fibres naturelles. La spiruline est donc utile et nécessaire à la croissance des...
La spiruline est l'une des algues bleues les plus riches en protéines (61,57 %) et contient une proportion élevée d'acides aminés essentiels. C'es...
cena: 380,65

 Rheological and Mechanical Properties of Some Selected Foods Ashraf Mahdy Sharoba Hamdy A. El-Mansy Bernhard Senge 9783659108853
Rheological and Mechanical Properties of Some Selected Foods

ISBN: 9783659108853 / Angielski / Miękka / 2012 / 208 str.

ISBN: 9783659108853/Angielski/Miękka/2012/208 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Ashraf Mahdy Sharoba; Hamdy A. El-Mansy; Bernhard Senge
cena: 304,88

 Studies on Texture of Some Foods Wael Abdel-Rafe Ashraf Mahdy Sharoba Hammam E. M. - 9783659185953
Studies on Texture of Some Foods

ISBN: 9783659185953 / Angielski / Miękka / 2012 / 180 str.

ISBN: 9783659185953/Angielski/Miękka/2012/180 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Wael Abdel-Rafee Mahmoud Saleh; Ashraf Mahdy Sharoba; Hammam E. M. Bah -. Hassan H. a. El-Tanahy
cena: 304,88

 Utiliza??o da Spirulina para Melhorar o Valor Nutricional de alguns Alimentos Osama Mahmoud Morsy Ashraf Mahdy Sharoba Bahlol -. El-Desouky Ab 9786206880950
Utiliza??o da Spirulina para Melhorar o Valor Nutricional de alguns Alimentos

ISBN: 9786206880950 / Portugalski

ISBN: 9786206880950/Portugalski

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Osama Mahmoud Morsy; Ashraf Mahdy Sharoba; Bahlol -. El-Desouky Abd El Mawla
cena: 380,65

 Utilizzo della Spirulina per migliorare il valore nutrizionale di alcuni alimenti Osama Mahmoud Morsy Ashraf Mahdy Sharoba Bahlol -. El-Desouky Ab 9786206880882
Utilizzo della Spirulina per migliorare il valore nutrizionale di alcuni alimenti

ISBN: 9786206880882 / Włoski

ISBN: 9786206880882/Włoski

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Osama Mahmoud Morsy; Ashraf Mahdy Sharoba; Bahlol -. El-Desouky Abd El Mawla
cena: 380,65

 Verwendung von Spirulina zur Verbesserung des N?hrwerts einiger Lebensmittel Osama Mahmoud Morsy Ashraf Mahdy Sharoba Bahlol -. El-Desouky Ab 9786206880851
Verwendung von Spirulina zur Verbesserung des N?hrwerts einiger Lebensmittel

ISBN: 9786206880851 / Niemiecki

ISBN: 9786206880851/Niemiecki

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Osama Mahmoud Morsy; Ashraf Mahdy Sharoba; Bahlol -. El-Desouky Abd El Mawla
cena: 380,65

 Effect of Gamma Irradiation on the Quality of Some Foods Atef Mohamed Mohamed Mahdy Ashraf Mahdy Sharoba H. H. El Kahlaf 9783659145322
Effect of Gamma Irradiation on the Quality of Some Foods

ISBN: 9783659145322 / Angielski / Miękka / 2012 / 200 str.

ISBN: 9783659145322/Angielski/Miękka/2012/200 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Atef Mohamed Mohamed Mahdy; Ashraf Mahdy Sharoba; H. H. El Kahlaf
cena: 304,88

 Utilization of Spirulina to Improve Nutritional Value of some Foods : Utilization of Spirulina to Improve the Nutritional Value of some Foods Products such as(Snacks, Biscuit and Juices) Morsy, Osama Mahmoud; Sharoba, Ashraf Mahdy; Abd El Mawla, Bahlol - El-Desouky- 9783330013599
Utilization of Spirulina to Improve Nutritional Value of some Foods : Utilization of Spirulina to Improve the Nutritional Value of some Foods Products such as(Snacks, Biscuit and Juices)

ISBN: 9783330013599 / Angielski / Miękka / 2017 / 376 str.

ISBN: 9783330013599/Angielski/Miękka/2017/376 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Osama Mahmoud Morsy; Ashraf Mahdy Sharoba; Bahlol - El-Desouky- Abd El Mawla
cena: 380,65

 Gamma irradiation and acrylamide contents in fried potatoes Ragaei Abd-Rarboh EL-Bassiony, Khalid; Sharoba, Ashraf Mahdy; Ahmed El- Desouky, Hassan khalaf 9783330088269
Gamma irradiation and acrylamide contents in fried potatoes

ISBN: 9783330088269 / Angielski / Miękka / 2017 / 200 str.

ISBN: 9783330088269/Angielski/Miękka/2017/200 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Khalid Ragaei Abd-Rarboh EL-Bassiony; Ashraf Mahdy Sharoba; Hassan khalaf Ahmed El- Desouky
cena: 290,98


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia